Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Antreprenori, investiti in aceste afaceri in 2013!

de Adela Simonescu 09 Ian. 2013 3552
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cat de dificil poate sa fie anul 2013 pentru cei care isi vor scoate economiile de la banca sau de la saltea pentru a-i directiona catre ideile lor de afaceri? Poate sa fie un an imposibil si nimeni nu contesta acest lucru, dar imposibil mai ales pentru antreprenorii care nu mizeaza pe idei de afaceri indeajuns de bine nisate.

Nisarea reuseste sa ne asigure sanse mari de succes pentru ca nu mai este loc pentru alte si alte afaceri care sa se concentreze pe aceleasi audiente-tinta si cu aceleasi produse si servicii. Venim cu noi idei si incepem sa atacam segmente bine definite de consumatori.

Pentru cei care cauta astfel de idei de afaceri bine nisate, iata cateva sugestii care va pot atrage interesul si ... investitiile, desigur:

1. Magazine online de carti la mana a doua.
Cartile inca sunt produse de interes major pentru multi dintre noi. O singura problema intervine, problema referitoare la pretul ridicat al cartilor print. Multi sunt romanii care cauta carti la mana a doua si astfel de magazine sunt mult prea putine si inca nedezvoltate indeajuns de bine. Astfel, gasim o portita prin care putem trece pentru a descoperi un teren care merita investigat.

2. Agregatoare de oferte si reduceri la jucarii. Jucariile au un ciclu de viata extrem de redus si deja acest lucru nu mai are nevoie de explicatii pentru parinti, bunici si cei care cumpara aceste produse in mod constant. Jucariile sunt uitate rapid si de foarte multe ori realizam faptul ca investitiile nu merita efectuate atat de des. O solutie ar fi sa vanam cele mai mari reduceri si oferte la jucarii si cea mai buna cale este cea a agregatoarelor din domeniu.

3. Directoarele de site-uri din diverse domenii: site-uri de business management, site-uri de socializare, site-uri de invatare a limbilor straine, magazine online de electronice si electrocasnice, directoare de bloguri si nu numai.

Directoarele sunt website-uri care aseaza pe categorii clare, bine definite, informatiile extrase din site-urile ce apartin unui anumit domeniu, nise sau sub-nise. Si acestea reprezinta afaceri extrem de profitabile, ele adunand trafic substantial, trafic ce se poate converti in sursa de profit din contractele de publicitate.


Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu




Tags: afaceriafaceri profitabileafaceri 2013afaceriidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]