Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Antreprenoris - intalnire cu tine si afacerea ta

de Idei de afaceri 24 Dec. 2015 2997
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sub conceptul inovativ 'o intalnire cu tine si afacerea ta', Antreprenoris propune o abordare unica in Romania privind training-ul de business.

‘Am dezvoltat programul Antreprenoris din dorinta de a contribui la imbunatatirea mediului antreprenorial din Romania, prin construirea unui cadru de lucru in care fiecare este liber sa isi defineasca si sa isi implementeze propria viziune asupra succesului.’ – declara Sorin Faur, co-fondator al programului.

Pe parcursul a 12 sesiuni - timp de 6 saptamani, programul imbina pregatirea antreprenoriala aplicata cu elemente de autocunoastere, constientizare, coaching si invatare prin exemplu. Astfel, Antreprenoris este mai mult decat un program de training, constituind o autentica scoala de antreprenoriat in care participantii au o intalnire reala cu afacerile lor.

Prima grupa este programata sa inceapa pe 14 ianuarie 2016 , in Bucuresti.

Initiativa Antreprenoris apartine companiilor International Consulting Expertise (ICE) si BDO, fondatorii programului fiind Gabriela Tanase, Partener si Director general ICE si Sorin Faur, Coordonator Resurse Umane BDO pentru Europa de Est si Balcani.
Lucrul direct, cu propria afacere: urmatorul nivel in educatia antreprenoriala

Antreprenoris isi propune o agenda cu cele mai importante subiecte de antreprenoriat sustinute de lectori-practicieni cu reala substanta profesionala. Toti trainerii sunt antreprenori la randul lor, astfel incat programul se bazeaza pe experienta lor personala.

Se lucreaza individual si in echipe, iar antreprenorii invata in egala masura de la traineri si de la colegi, aplicand totul pe datele propriei afaceri – de la bilant si balanta la plan de business, specific de piata, context, angajati etc.
Ce inseamna ‘o intalnire cu tine si cu afacerea ta’?

Alaturi de insusirea unor cunostinte practice pentru cresterea sau infiintarea unei afaceri, Antreprenoris aduce o schimbare fundamentala de viziune pentru antreprenori, bazata pe lucrul cu sine, cu valorile si convingerile sale, in cadrul unor exercitii de introspectie personala, autocunoastere si coaching.

Gabriela Tanase, coach si co-fondator al programului declara: ‘La Antreprenoris totul incepe de la: "Cine esti tu? Si cum se reflecta asta in afacerea ta?" Abordarea noastra este ca fiecare antreprenor isi pune amprenta personala asupra afacerii sale. Iar prin exercitiile transformationale din program ne propunem sa umplem spatiul dintre mediul in care se manifesta un antreprenor, sa il confruntam cu ceea ce face, spune, gandeste si astfel sa aiba posibilitatea de a-si redefini identitatea de antreprenor si a-si accesa intregul potential.’

Sursa: Comunicate de presa www.antreprenoris.ro




Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceriantreprenopriatantreprenorisafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]