Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avantajele si pasii necesari pentru deschiderea unei shaormerii!

de Victor Oancea 28 Mai. 2012 10768
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Shaormeria reprezinta una dintre cele mai atractive afaceri pe timp de criza sau in perioadele in care economia este mai stabila. Shaorma este un produs pentru care exista cereri mari, neintrerupte, cereri care ofera sanse serioase tuturor celor care intra in acest domeniu cu servicii de calitate si cu eforturi sustinute de promovare.

Iata cateva dintre cele mai importante atuuri ale afacerii:

- Ideea este simpla si la-ndemana oricui.
- Investitia intr-o shaormerie este relativ redusa.
- Chiriile pentru spatiile stradale sau din complexele comerciale au acum un nivel scazut.
- Unul dintre motivele pentru care localurile de acest gen merg atat de bine este faptul ca investitia in produs este mica si profitul mare. Puteti vinde o shaorma cu 9-13 lei, iar pe dumneavoastra va costa doar 30% din pretul de vanzare!
- Nu veti duce lipsa de clienti: mirosul ii insufleteste pe gurmanzi sau pe cei carora stomacul le da ghes.
- Piata de fast-food se poate lauda cu un profit consistent in anul de gratie 2010, in care multi patroni abia isi mentin afacerile in viata.
- Un fast-food specializat pe shaorma este solutia perfecta si pentru orasenii grabiti, caci timpul inseamna bani si pauzele de pranz sunt tot mai scurte.

Tot ce aveti de facut este un plan bine pus la punct cu pasii principali ce trebuie sa-i parcurgeti:

1. Gasirea si amenajarea spatiului
2. Procurarea sau inovarea retetei de shaorma
3. Prospectarea pietei si achizitionarea utilajelor
4. Gasirea furnizorilor adecvati pentru ingrediente: carne, lipie, legume, mirodenii, sosuri etc.
5. Urmarirea concurentei
6. Obtinerea autorizatiilor de functionare
7. Angajarea personalului potrivit


>>>Ghidul "Cum sa iti deschizi o shaormerie"


Tags: cum sa deschizi o shaormerieshaormeriedeschidere shaormeriepasi deschidere shaormerie

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]