Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cauti un program de gestiune a afacerilor? Iata cum arata unul performant!

de Dragos Craciun 24 Apr. 2015 2770
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu un sistem Enterprise Resource Planning (ERP) puteti sustine cresterile prognozate de business.

Ca urmare, implementarea unui sistem ERP este un proces care aduce mari beneficii afacerii dvs. Pentru ca alegerea acestuia necesita o analiza amanuntita, specialistii SIVECO va spun ce trebuie sa urmariti atunci cand decideti sa achizitionati un sistem ERP.

"Alegerea sistemului informatic integrat este un proces strategic cu impact decisiv pentru organizatia dumneavoastra, prin urmare trebuie sa i se acorde intreaga atentie", declara Lacramioara Barseti, director departament SIVECO Applications, SIVECO Romania.

7 criterii de alegere a programului de gestiune a afacerilor

Organizatiile care se decid sa achizitioneze un sistem ERP trebuie sa aiba in vedere mai multe aspecte:

1. Identificati nevoile companiei si sistemul ERP care le poate acoperi.

2. Sistemul ERP trebuie sa se potriveasca perfect nevoilor companiei. Acesta ar trebui sa acopere toate activitatile societatii, de la tipul afacerii, numarul de angajati si pana la fluxurile de business. Daca alegerea nu este facuta corect, apar problemele.

3. Informati-va asupra standardului industriei in care activati.

4. Solutia pe care o alegeti trebuie sa fie compatibila cu cerintele de business, dar in acelasi timp trebuie sa ofere posibilitatea de extindere prin alte module sau functionalitati, pentru a indeplini nevoile viitoare, generate de dezvoltarea afacerii.

5. Obtineti informatia potrivita
Nicio decizie nu ar trebui luata inainte de a vedea sistemul la lucru. Pentru a fi siguri de alegerea facuta, demonstratia produsului trebuie inclusa ca pas obligatoriu in procesul de selectie, pentru a vedea produsul la capacitate maxima.

6. Alegeti ce este mai bun pe piata
Alegerea unui sistem ERP ar trebui sa fie privita ca o decizie de afaceri, nu ca o decizie a departamentului IT. Astfel, trebuie implicati toti factorii de decizie dintr-o organizatie care sa se asigure ca produsul indeplineste elementele esentiale, necesare pentru succesul afacerii.

7. Asigurati-va ca sistemul va fi folosit
Rezistenta la schimbare este dusmanul oricarei organizatii. Respingerea sistemului din diverse motive ”nu ma pricep/n-am timp de training /era mai bine inainte/mi-e frica sa nu-mi pierd jobul pentru ca mi s-au redus din sarcini”, lipa de comunicare si lipsa de sustinere a managementului amana beneficiile pe care trebuie sa le aduca sistemul informatic.

Sistemul ERP al SIVECO Romania este implementat in organizatii din Romania si din strainatate, din foarte multe sectoare de activitate atat din sectorul privat cat si din sectorul public.
Detalii: siveco.ro
Sursa: http://stirievenimente.ro



Tags: afacerisistem de gestiune a afacerilorgestiunea afacerilorerpsistem erpsiveco

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]