Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce afaceri poti sa iti deschizi doar cu ajutorul unei rulote

de Camelia Diaconu 02 Mar. 2020 10689
4.06 din 80 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vedem tot mai des rulote care se plimba prin oras sau stau in zonele centrale ale orasului prezentand cele mai profitabile servicii. Vorbim despre mancare de tip fast food, bauturi racoritoare, inghetata, cafea, produse de mobila, etc. Din lipsa timpului, consumatorii apeleaza tot mai mult la acest tip de servicii si, tocmai din acest motiv, piata este intr-o continua desfasurare. Tot mai multi tineri antreprenori iau in calcul deschiderea unui business a carui activitate principala este deplasarea cu rulota. Iata ce idei de afacere iti recomandam, care sa aiba in prim plan rulotele.

Rulotele pot fi folosite in domenii diverse. Ne aflam in punctul in care si din punct de vedere medical ne-ar prinde bine o rulota dotata cu tot ce-i trebuie, pentru a ajunge repede la destinatie si pentru a oferi confort pacientilor care au nevoie. Tocmai din acest motiv, iata cateva idei care te pot ajuta sa te decizi in privinta unui business de succes.
 
Rulota medicala. Rulota poate sa se adreseze unui singur tip de serviciu, de exemplu, transportul rapid pe distante mici a pacientilor nevoiti sa mearga mai des decat este cazul catre un consult de specialitate. Rulota trebuie sa fie dotata cu aparatura si mobilier confortabil, un pat rabatabil care sa se adapteze in functie de nevoi, dar si un fotoliu sau cateva scaune suplimentare. 
 
Inchiriere rulota pentru excursii. Tot mai multi oameni isi doresc sa faca inconjurul lumii si sa viziteze locuri din lumea intreaga de care sa isi aduca aminte toata viata. Din pacate, daca ne gandim la avion si cazare, atunci vorbim de costuri foarte mari, care ar pune in dificultate pe oricine. O rulota poate fi locul ideal in care sa iti petreci drumul catre cele mai frumoase destinatii. Rulotele speciale de inchiriat sunt dotate cu un mic dormitor, acolo unde ai un pat confortabil, spatiu pentru depozitat hainele, dar si baie cu zona de dus, bucatarie mobilata cu aparatura de care ai nevoie pentru un drum lung, dar si o zona de living, unde sa poti lua masa in liniste. Rulotele se inchiriaza pe zile, nu pe distanta respectiv numarul de kilometri parcursi, asa ca poti sta fara nicio grija cate zile iti doresti.
 
Rulota cu mancare fast food. Se organizeaza tot mai multe festivaluri cu specific culinar, acolo unde vezi o multime de rulote cu mancare, fiecare cu specialitatea ei. Gasim rulote cu paste, burger, peste si fructe de mare, cartofi prajiti, inghetata, clatite, etc. Este genul de afacere mobila, care iti permite sa te plimbi dintr-un oras in altul, acolo unde se organizeaza festivaluri, concursuri si concerte. Este modalitatea cea mai simpla prin care iti poti face reclama, daca alegi tipul de produs care ti se potriveste. Investitia presupune cumpararea aparaturii necesare, un grill pentru prepararea carnii sau dozatoarea cu inghetata ori lazi frigorifice pentru depozitarea bauturilor. In functie de specificul ales, se verifica si aparatura necesara. 
 
Rulota de transport mobila. Mobilierul este cel mai des comandat la domiciliul. Acest serviciu este platit suplimentar, consumatorii fiind dispusi sa ofere sume mari de bani pentru a le fi livrate produsele direct acasa. Daca ai un magazin de mobila, atinci asigura-te ca oferi si transportul clientilor. Daca nu, poti colabora cu diverse magazine de mobila, pentru a le pune la dispozitie rulota de transport.


Tags: ruloteafacere cu ruloteinchiriere rulote

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.06 din 5 - 80 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]