Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce afaceri poti sa mai incepi cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile

de Camelia Diaconu 03 Mai. 2018 8167
4.42 din 43 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri bine gandite si cu un potential ridicat primesc sprijinul de inceput cu ajutorul fondurilor europene, pentru a putea fi implementate cat mai repede, fara costuri mari din partea tinerilor antreprenori. Asa ca, daca iti doresti sa incepi o afacere, iata care sunt sugestiile pentru a beneficia de fonduri nerambursabile, mai ales in zonele rurale.

Cabinet medical. Nu sunt niciodata suficiente cabinete mai ales daca ne gandim la nevoile oamenilor din mediul rural. Daca esti o persoana care are studii specializate in acest domeniu pentru a putea oferi informatii cat mai relevante, dar si ajutor oamenilor, atunci acest tip de afacere ar putea fi una potrivita pentru tine, mai ales ca, pentru acest domeniu se ofera fonduri europene generoase. Nevoia de medici este din ce in ce mai mare, iar cu ajutorul unui cabinet medical in mediul rural, ai putea oferi si cateva locuri de munca pesoanelor specializate.
 
Atelier de croitorie ori de incaltaminte. Repararea anumitor piese vestimentare sau a perechiilor de incaltaminte poate fi o afacere profitabila in mediul rural, care sa obtina usor fonduri europene. Clientii pot fi numerosi mai ales ca intotdeauna va fi ceva de reparat, de modificat ori de retusat. 
 
Magazin de pompe funebre. Este o afacere des intalnita, dar nu neaparat in mediul rural si tocmai din aceasta cauza, oamenii din acest mediu sunt nevoiti sa mearga pana in primul oras pentru cumparaturile de care au nevoie. Un magazin de pompe funebre poate aduce profit si pentru faptul ca investitia initiala este minima, iar fondurile europene primite pot fi consistente. 
 
Agropensiune. Daca te afli intr-o zona cu diferite obiective turistice, atunci aceasta afacere se numara printre cele profitabile. Turismul este in plina dezvoltare, iar pentru asta fondurile europene oferite sunt pe masura. Agropensiunea este modalitatea ideala de a atrage turisti in zonele frumoase ala tarii si de a-i antrena in activitatiile agricole. Acest tip de afacere poate functiona oricand in timpul anului, indiferent de sezon, insa este foarte importanta zona. 
 
Atelier de productie a mobilierului. Acesta afacere poate fi una profitabila in mediul rural, pentru ca nu toate pesoanele isi permit sa cumpere obiecte de mobilier noi din magazinele mai mari. Intr-un sat, un magazin de acest gen, poate aduce produse la preturi mai mici si, de asemenea, poate oferi mai multe locuri de munca satenilor. 
 
Atelier mestesugaresc. Indiferent de productia despre care vorbim, fie ca este vorba despre vase din lut, picturi pe sticla, activitati artizanale sau fier forjat, acest tip de activitatea poate fi transformata usor intr-o afacere profitabila.  Investitia este una minima, iar produsele pot merge foarte bine catre export, daca poti sa gasesti o cale in acest sens. 


Tags: fonduri europene nerambursabileafaceri cu fonduri europeneidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.42 din 5 - 43 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

6 idei de afaceri pentru 2021

de Florin Amariei
24 Feb 2021
Daca esti in cautarea unor idei de afaceri pentru 2021, atunci noi iti propunem 6 din care sa alegi! Antreprenoriatul este plin de provocari, insa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]