Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stii despre afacerile cu catina? Iata informatii specializate!

67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile cu catina raman unele dintre cele mai atractive surse de profit pentru romani! Si punem accent pe culturile agricole din Romania pentru ca faima catinei romanesti s-a dus foarte departe, la nivel mondial. Numerosi experti din domeniu recunosc faptul ca discutam despre un arbust care se dezvolta bine in tara noastra si cu proprietati tamaduitoare reale.

Pentru necunoscatori, catina reprezinta un arbust ce ofera fructe bogate in ulei ce contine: vitaminele A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F, celuloza, betacaroten (intr-un procent net superior celui din pulpa de morcov), microelemente: fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier si sodiu, uleiuri complexe si nu numai. Catina poate vindeca sau ameliora numeroase boli si afectiuni, precum: ulcerul gastric si duodenal, alergiile, diarea, leucemia, urticaria, reumatismul, afectiunile neuroendocrinologice, circulatorii, hepatice.

Mai mult, catina are si o actiune puternica in vindecarea depresiei, a bolii Parkinson, a anxietatii, a stresului, a anemiilor, chiar si a alcoolismului.

Lasand putin deoparte proprietatile miraculoase ale acestor fructe valoroase, haideti sa ne concentram putin si pe detaliile care ii vor interesa in mod preponderent pe ... afaceristi!

Un prim aspect pe care il luam in considerare este faptul ca discutam despre o afacere ce necesita cca 6000 de euro, investitie initiala la hectar. Din aceasta suma, 2.800 de euro sunt pentru materialul de plantat.

Cei care au de gand sa investeasca in aceste afaceri cu catina au nevoie de un sistem de protectie antigrindina care sa elimine riscurile comprimiterii unei intregi plantatii. Mai mult, suprafata minima de cultura este de 1 hectar, care trebuie inregistrat in registrul agricol!

Nu in ultimul rand, butasii de catina au nevoie de Certificat de origine, conform Legii. Si aici optiunile sunt numeroase. Puteti cultiva soiuri precum Clara, Mara, Cora sau Dora, Andros si nu numai. Fiecare soi vine cu avantajele sale reale, cu cerintele si necesitatile sale specifice.

Mai multe informatii despre cultivarea catinei gasiti in ghidul "Catina - Fructul magic ce te poate imbogati">>>



Tags: catinaafaceri cu catinacultivarea catineiafaceri catina

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]