Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cea mai simpla si ieftina idee de afacere post-pandemie. Banii vor veni sigur!

de Florin Amariei 22 Sep. 2020 4946
3.98 din 25 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa pornesti pe cont propriu, dupa ce reusim sa controlam raspandirea coronavirusului chinez, atunci avem cea mai simpla si ieftina idee de afacere post-pandemie pentru tine! Desigur, nu doar ti-o spunem. Iti aratam si ce ai de facut pentru a reusi!

Nu ne mai surprinde nimic in momentul de fata. Ne aflam intr-un moment destul de sinistru: alegeri si o pandemie care a avut un impact economic devastator pentru unii intreprinzatori. Daca te gandesti ca e momentul oportun sa investesti dupa ce reusim sa controlam coronavirusul SARS-CoV-2, atunci continua sa citesti!
 
Cea mai simpla si ieftina idee de afacere post-pandemie este covrigaria. Suna banal, dar acesta este adevarul! Clientii vor sta efectiv la coada pentru a-ti cumpara produsele!
 
Un covrig inseamna o simpla bucata de coca modelata si rumenita intr-un cuptor. Dar, in ciuda simplitatii lui (sau poate tocmai de aceea), covrigul se dovedeste o sursa excelenta de venituri pentru un intreprinzator care stie sa-i exploateze cele 3 atu-uri: gustul bun, pretul mic, servirea rapida. 
 
In plus, nu uitati, covrigul mai are si alte avantaje:
  • Se vinde tot timpul anului (fie vara, fie iarna, un covrig aburind, de-abia scos din cuptor starneste instantaneu apetitul trecatorilor);
  • Nu are nevoie de nici un fel de cheltuieli de reclama (amplasarea covrigariei intr-un loc cat de cat circulat este suficienta, pentru ca mirosul imbietor si coada permanenta vor atrage ca un magnet noi si noi clienti);
  • Fiind foarte ieftin, se vinde in cantitati mari (cateva mii de bucati pe zi, in functie de locatie).
 
Perspectivele unei afaceri cu covrigi sunt luminoase. Covrigii sunt bine ancorati in constiinta romanilor si pot aduce incasari de exceptie celui care ii produce, cu conditia sa fie indeplinite cateva conditii relativ nepretentioase: 
1. Covrigii sa fie realizati sub ochii clientilor, intr-un cuptor amplasat la vedere; 
2. Sa aiba un gust bun (nu e necesar ca gustul sa fie extraordinar, deoarece placerea consumului vine in mare parte de la faptul ca ei sunt foarte proaspeti, calzi chiar); 
3. Covrigaria sa fie amplasata intr-un loc cu un oarecare vad. 
 
O covrigarie nu o sa dispara niciodata, pentru ca oricine isi poate permite unul-doi covrigi care sa-i tina de foame dimineata sau in cursul zilei. Mai mult, aceste produse au intrat deja in obisnuinta oamenilor si, pentru multi, covrigii tin locul biscuitilor sau al altor alimente pentru o masa frugala.

Exista si multe alternative – covrigii se pot consuma cu un pahar de lapte batut sau chiar cu un suc – si in viitor toti covrigarii s-ar putea extinde prin amenajarea unor mici spatii, unde sa se poata servi o astfel de masa.
 
Si ti-am promis un ajutor!
 
De aceea, iti recomandam sa folosesti ghidul practic si plin cu detaliile necesare Covrigarie. O afacere cu profit imediat
afacere post-pandemie
 
In acesta vei regasi informatiile pe care nu trebuie sa le cauti in alta parte, dupa cum urmeaza:
  • Spatiul comercial. Acesta joaca un rol esential pentru obtinerea succesului. In primul rand, acest spatiu trebuie sa fie amplasat intr-un loc cu vad, cu un flux de cca 200 de trecatori pe ora, pentru a beneficia de o baza cat mai mare de selectie a clientilor. In al doilea rand, spatiul trebuie sa fie luminos, amenajat cu gust, dar mai ales curat si sa respecte toate normele de igiena alimentara.
  • Personalul. Aveti nevoie de un cocator priceput, cu experienta si de incredere, precum si de modelatori (in doar doua ore oricine poate invata cum sa modeleze un covrig, iar dupa o saptamana capata destula dexteritate pentru a lucra intr-un ritm sustinut, conditie esentiala pentru a putea asigura fluxul de productie zilnic). O sarcina importanta revine si vanzatorilor, prin modul igienic de servire (obligatoriu intr-un servetel), precum si prin amabilitate si un aspect fizic placut (poate nu stiati, dar o fata vinde mai multi covrigi decat un baiat).
  • Furnizorii de materii prime. Este esential sa va gasiti unul sau doi furnizori seriosi de faina si drojdie, care sa va aprovizioneze regulat si cu care sa incheiati un contract avantajos in ce priveste pretul, dat fiind ca veti fi un client permanent. O mare problema cu faina autohtona este schimbarea frecventa a calitatii acesteia, de aceea fiecare sac trebuie verificat separat.
  • Dotari. Aveti nevoie de cuptor, malaxor pentru procesarea aluatului, masa de inox pentru modelare, baie pentru oparirea covrigilor, spatiu frigorific, sursa de apa curenta etc. Covrigii se pot coace fie in cuptoare electrice, simple sau cu mai multe compartimente, fie in cuptoare din caramida sau ceramica. Cuptoarele electrice se comercializeaza de diversi furnizori de echipamente electrice, iar cele pe vatra fie se construiesc la fata locului, fie pot fi si ele cumparate de pe piata, la diverse dimensiuni.
  • si multe altele!
 
Pregateste-te sa prinzi momentul oportun pentru afacerea ta de succes post-pandemie: covrigaria!
 
Acum pe piata se vand in principal covrigi simpli de Brasov, din aluat simplu, impletiti, opariti si presarati cu sare, pentru ca ei au procesul de productie cel mai simplu si mai economic. Credem ca diversificarea ar putea incepe cu schimbarea formei si incetul cu incetul si a compozitiei, prin adaugarea de zahar, oua, vanilita, arome, mac, sau incercarea diferitelor dimensiuni.
 
Un covrigar cu putina imaginatie ar putea sa produca covrigi cu germeni de grau, cu nuca sau insiropati. In cazul specialitatilor, costurile mai mari de fabricatie se compenseaza, de obicei, cu un adaos comercial ridicat.
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: cea mai simplaidee de afacerepost-pandemieidee de afacereafacere ieftinaafacere pandemie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.98 din 5 - 25 voturi.

Articole conexe

Puzzle. O idee de afacere simpla si de efect

de Idei de afaceri
05 Mar 2024
Un joc de puzzle poate aparea in multe variante si cand spunem acest lucru nu ne referim numai la forma pattern-ului de decupare. Pe piata...

Idee de afacere din Romania: drona topografica Helios

de Florin Amariei
22 Iun 2020
O echipa de specialisti din Romania au pus bazele unei afaceri care functioneaza neasteptat de bine. Cel mai nou si scump produs este o drona...

Cum alegi o idee de afacere care sa functioneze

de Idei de afaceri
19 Iul 2019
Daca ai decis ca este momentul sa iti faci businessul tau si ai si banii necesari pentru a merge in aceasta directie, cel mai probabil ai si cateva...

Criterii care te ajuta sa identifici cea mai buna idee de afacere

de Camelia Diaconu
12 Iun 2018
Identificarea unei idei de afaceri profitabile este pasul cel mai dificil catre succes. Din cauza faptului ca nu toate ideile bune au si un parcurs...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]