Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cel mai important eveniment de afaceri al anului: Entrepreneurship Summit 2017

de Alina Constantinescu 28 Sep. 2017 2827
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In perioada 11-12 octombrie, la Timisoara, va avea loc editia internationala Entrepreneurship Summit 2017, un eveniment dedicat antreprenoriatului si managementului profesionist.

La eveniment sunt asteptati peste 1.200 de antreprenori, manageri si profesinisti din diferite domenii. Cei peste 120 de speakeri romani si straini sunt  antreprenori de succes, manageri performanti din companii cu notorietate pe piata si profesionisti cu experienta si reputatie profesionala impecabila in domeniul lor de expertiza, profesori universitari de la reputate scoli de business din Europa, reprezentanti ai autoritatilor locale, membri ai guvernului, diplomati economici, speakeri motivationali, performeri, oameni de cultura, artisti.

Evenimentul se va concentra sa ii sustina pe mai multe planuri pe antreprenorii, managerii si profesionistii din regiune sa-si dezvolte abilitatile, sa achizitioneze noi competente si sa gaseasca solutii prin schimb de experienta. Sesiunile sunt construite in jurul urmatoarelor arii: tendinte, antreprenoriat, marketing, comunicare, vanzari si relatii cu clientii, leadership si managementul resurselor umane, management, dezvoltarea afacerii, dezvoltare personala.

Laszlo Pacso, manager de proiect Business Days, apreciaza ca 'Timisoara ramane un reper pentru mediul de business din Romania, care an de an a reusit sa ramana imediat dupa Bucuresti si Ilfov ca cifra de afaceri. A fost desemnat doi ani la rand pe locul 1 in topul oraselor din Romania in care merita sa faci afaceri si a luat fata tuturor oraselor din Romania care si-au depus candidatura pentru 2021 Capitala Culturala Europeana.

Este un oras recunoscut pentru multiculturalitate, pentru toleranta si coexistenta pasnica a etniilor care traiesc aici. Sunt multe atuuri pe care acest oras le are si daca planurile propuse pentru perioada cand Timisoara va fi capitala culturala europeana se vor concretiza, va reusi sa consolideze un pilon vital pentru a creste atractivitatea orasului pentru tineri. Daca aceasta este consolidata cu o adaptare si dezvoltare a mediului universitar si postliceal, poate crea un val de atragere a tinerilor din toate culturile tarii, fapt care va revigora si repozotiona atractivitatea regiunii in ochii investitorilor, potentat si de infrastructura buna de care se bucura regiunea si de proximitatea fata de vest'.

Evenimentul este construit pe baza unei cercetari privind nevoile mediului de afaceri din regiune.

Temele evenimentului Entrepreneurship Summit Timisoara au fost alese pe baza unei cercetari de piata efectuate pe parcursul intregii veri in mediul de business din regiune: Timis, Arad, Hunedoara, Caras-Severin, Bihor, Gorj si Mehedinti. Au fost cartografiate nevoile de dezvoltare ale factorilor de decizie din organizatiile regionale si ale managerilor din principalele departamente strategice si de dezvoltare ale organizatiilor de la care se asteapta cea mai mare implicare in cresterea afacerii.



Tags: entrepreneurship summit 2017antreprenori de successtrategie de marketing

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]