Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Credite rapide special concepute pentru noii clienti seniori, de la Provident Financial Romania!

de Idei de afaceri 27 Mai. 2021 2775
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

La pensie, se spune ca ai mai mult timp la dispozitie pentru a te relaxa si a te bucura de micile placeri ale vietii. Pe de alta parte, ca bunic, spre exemplu, poti avea in plan nenumarate ganduri si idei pe care ai dori sa le pui in aplicare spre binele nepoteilor tai. Sau, de ce nu, poate ca te bate gandul sa te muti de la bloc la casa si sa faci cateva investitii la tara pentru a-ti crea acolo mica oaza de liniste si ocupatie facuta din pasiune, cum ar fi gradinaritul?

Iar lista de idei poate continua, energie si creativitate sa fie! Si cum vrei ca oricare dintre aceste lucruri sa devina realitate cat mai repede posibil, Provident Financial Romania a relansat special pentru tine pachetul de credite rapide pentru nevoi personale, destinate pensionarilor (clienti Provident noi).

 

Asadar, deoarece impreuna cu Provident rezolvi totul mai usor, la pensie, planurile tale sunt mai simplu de indeplinit ca oricand! Doar acum, ai credite rapide cu dobanda redusa si Asigurare de Viata si Accidente inclusa gratuit, gratie pachetului special ProviSenior.
 

Credite rapide pentru seniori de la Provident:
 

✔ Sume cuprinse intre 500 de lei si 15.000 de lei

✔ Reducere de 10% la rata dobanzii

✔ Rate fixe saptamanale

✔ Asigurare de Viata si Accidente gratuita

 

Asigurarea este optionala si este valabila pe durata contractului de credite rapide ProviSenior, pentru ca tu sa te simti mai in siguranta. Fiind un produs optional, oferit doar la cererea clientului, obtinerea asigurarii nu este obligatorie pentru acordarea creditului si, de asemenea, nu influenteaza in niciun fel conditiile imprumutului acordat. Asigurarea este oferita in parteneriat cu societatea de asigurari Metropolitan Life Asigurari MetLife Europe d.a.c. Dublin - Sucursala Bucuresti, prin intermediul Provident Agent de Asigurare SRL.
 

Asigurarea de Viata si Accidente pentru credite rapide ProviSenior acopera urmatoarele riscuri:
 

✔ Spitalizare rezultata dintr-un accident

✔ Interventii chirurgicale cauzate de un accident

✔ Arsuri provenite dintr-un accident

✔ Fracturi provenite dintr-un accident

✔ Deces rezultat in urma unui accident

✔ Deces survenit din imbolnavire

 

Perioada desfasurarii promotiei este 12 mai - 28 iunie 2021, iar regulamentul integral al campaniei este disponibil pe site-ul Provident.ro.

 

Conditiile minime de eligibilitate privind acordarea de credite rapide ProviSenior:
 

- persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 60 de ani si are statutul de pensionar ca urmare a indeplinirii limitei de varsta;

- dispunerea de un venit fix lunar dovedibil (prin prezentarea talonului de pensie);

- figurarea adresei de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei;

- detinerea unui numar de telefon valabil (pentru a mentine legatura cu institutia creditoare, Provident Financial Romania).

 

Pentru a aplica pentru promotia ProviSenior in cel mai simplu mod posibil, in vederea obtinerii unui credit de nevoi personale rapid, de tip IFN, de la Provident Financial Romania, completeaza formularul online de pe site-ul companiei, disponibil in cadrul paginii aferente campaniei. In cel mai scurt timp, vei fi contactat de catre un reprezentant al institutiei.

 

De asemenea, numerele de telefon cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 iti stau la dispozitie!



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: idei de afacerioportunitati de afacericred rapidprovidentasigurare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

6 idei de afaceri pentru 2021

de Florin Amariei
24 Feb 2021
Daca esti in cautarea unor idei de afaceri pentru 2021, atunci noi iti propunem 6 din care sa alegi! Antreprenoriatul este plin de provocari, insa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]