Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cultiva catina pentru 67.500 de euro pe hectar!
Catina este unul dintre arbustii fructiferi pe care ii cultivam cu succes in Romania. Este considerat un arbust miraculos pentru faptul ca fructele sale devin materie prima pentru cele mai importante si valoroase remedii naturiste. Din fructele de catina se fac siropuri, sucuri naturale, tincturi si ceaiuri, pastile si pudre, macerat-uri si dulceturi, paste energizante si nu numai!
Pentru cei interesati sa faca afaceri profitabile in 2013, o idee ar fi sa ne deschidem un magazin online sau offline de remedii naturiste, pentru ca nivelul de cerere este mare. O alta idee este sa producem remedii naturiste pe baza de catina. Si o idee de afacere in profunzime este sa ne infiintam propria plantatie de catina. Aici sunt profiturile care ne intereseaza cel mai mult!Ghid practic Realizarea de sapun natural
Cultura castravetelui anti-diabet
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Optam pentru alternativa ecologica, economica si sustenabila la agricultura actuala. Si sa tinem cont de faptul ca in multe cazuri, discutam despre agricultura suprachimizata, denaturata! Si nu aici este interesul nostru!
Interesul nostru este sa obtinem productii importante de catina de calitate superioara, catina ce ofera beneficii inconfundabile pentru organismul uman. Printre beneficii notam si faptul ca fortifica inima, intareste sistemul imunitar, este un puternic inflamator, sustine efortul intelectual si performanta sportiva si nu numai!
Despre beneficiile sale cunoastem informatii numeroase si trebuie sa recunoastem faptul ca acest arbust este cu adevarat vedeta oricarui plafar. Ce trebuie sa intelegem este faptul ca pentru cultivator, pentru agricultor, datele sunt la fel de tentante si in continuare.
Spre exemplu, sa tinem cont de faptul ca cererea de catina romaneasca, pe piata europeana este in crestere. Sa nu uitam nici faptul ca acest arbust este rezistent la temperaturi scazute si la temperaturi inalte.
Mai mult, cultivarea catinei este posibila si fara fertilizatori si fara pesticide de sinteza, prin sisteme tehnologice de tip ecologic.
Cat despre productivitate, sa nu uitam daptul ca acest arbust intra pe rod in anul 3 de la plantare si detine o durata de productie de 18-20 de ani. Incepand cu anul al 3-lea de la plantare, cultura de catina detine un potential productiv de cca 20 de tone pe hectar. Acest lucru este esential de notat in conditiile in care pretul de vanzare al catineti poate sa ajunga si la suma de 1,7-1,9 euro pe kilogram!
Aflati mai multe informatii despre catina si despre tehnologia de cultivare in ghidul "Catina - fructul magic ce te poate imbogati">>>
Articole conexe
10+ idei de afaceri pentru pasionatii de calatorii
de Bianca TilaRentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAfaceri cu melci. Cum poti incepe acest business
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2025
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit