Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cultiva catina pentru 67.500 de euro pe hectar!

de Adela Simonescu 18 Iun. 2013 3061
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Catina este unul dintre arbustii fructiferi pe care ii cultivam cu succes in Romania. Este considerat un arbust miraculos pentru faptul ca fructele sale devin materie prima pentru cele mai importante si valoroase remedii naturiste. Din fructele de catina se fac siropuri, sucuri naturale, tincturi si ceaiuri, pastile si pudre, macerat-uri si dulceturi, paste energizante si nu numai!

Pentru cei interesati sa faca afaceri profitabile in 2013, o idee ar fi sa ne deschidem un magazin online sau offline de remedii naturiste, pentru ca nivelul de cerere este mare. O alta idee este sa producem remedii naturiste pe baza de catina. Si o idee de afacere in profunzime este sa ne infiintam propria plantatie de catina. Aici sunt profiturile care ne intereseaza cel mai mult!

Optam pentru alternativa ecologica, economica si sustenabila la agricultura actuala. Si sa tinem cont de faptul ca in multe cazuri, discutam despre agricultura suprachimizata, denaturata! Si nu aici este interesul nostru!

Interesul nostru este sa obtinem productii importante de catina de calitate superioara, catina ce ofera beneficii inconfundabile pentru organismul uman. Printre beneficii notam si faptul ca fortifica inima, intareste sistemul imunitar, este un puternic inflamator, sustine efortul intelectual si performanta sportiva si nu numai!

Despre beneficiile sale cunoastem informatii numeroase si trebuie sa recunoastem faptul ca acest arbust este cu adevarat vedeta oricarui plafar. Ce trebuie sa intelegem este faptul ca pentru cultivator, pentru agricultor, datele sunt la fel de tentante si in continuare.

Spre exemplu, sa tinem cont de faptul ca cererea de catina romaneasca, pe piata europeana este in crestere. Sa nu uitam nici faptul ca acest arbust este rezistent la temperaturi scazute si la temperaturi inalte.

Mai mult, cultivarea catinei este posibila si fara fertilizatori si fara pesticide de sinteza, prin sisteme tehnologice de tip ecologic.

Cat despre productivitate, sa nu uitam daptul ca acest arbust intra pe rod in anul 3 de la plantare si detine o durata de productie de 18-20 de ani. Incepand cu anul al 3-lea de la plantare, cultura de catina detine un potential productiv de cca 20 de tone pe hectar. Acest lucru este esential de notat in conditiile in care pretul de vanzare al catineti poate sa ajunga si la suma de 1,7-1,9 euro pe kilogram!

Aflati mai multe informatii despre catina si despre tehnologia de cultivare in ghidul "Catina - fructul magic ce te poate imbogati">>>



Tags: afaceriafaceri cu catinaafaceri profitabileafaceri 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]