Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti cresti afacerea cu SEO

de Teo Manole 03 Aug. 2020 3235
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

SEO reprezinta abrevierea pentru denumirea din engleza, Search Engine Optimization, adica optimizarea cautarilor pe motoarele ca Google, Yahoo sau Bing. SEO se utilizeaza pentru cresterea traficului de pe un website.

Numarul mare al vizitatorilor este important pentru afacerea dvs. din doua motive. Primul este acela ca traficul mare al website-ului inseamna venituri substantiale din reclame.

De exemplu, daca aveti un site despre cariera cu multi vizitatori, companiile vor fi interesate sa promoveze pe pagina dumneavoastra cursuri de perfectionare sau pozitii noi scoase la concurs.

Tematica site-ului dumneavoastra le permite firmelor sa isi promoveze serviciile in randul persoanelor direct interesate. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa mai investeasca in identificarea clientilor potentiali spre care sa directioneze materialele de promovare.

Al doilea motiv se refera la cresterea notorietatii produselor si serviciilor dumneavoastra. SEO imbunatateste vizibilitatea website- ului, avand ca efect cresterea vanzarilor.

Prin diferite metode, SEO imbunatateste sansele ca persoanele ce cauta anumite cuvinte pe motoare de cautare ca Google sau Bing sa gaseasca site-ul dumneavoastra.

Astfel, daca aveti un magazin on-line cu produse naturiste, SEO va ajuta ca site-ul dumneavoastra sa apara in lista primelor zece atunci cand o persoana introduce in casuta de cautare diferite combinatii de cuvinte ca „tratamente naturiste”, „terapie plante” sau orice alte cuvinte asemanatoare.

Specialistii SEO introduc astfel de cuvinte-cheie pe site-ul dumneavoastra pentru a se asigura ca website-ul apare printre primele la o cautare pe Internet.

In utilizarea SEO, este important sa pastrati o atitudine de corectitudine pentru ca altfel riscati sa fiti sanctionat de motoarele de cautare daca, de exemplu, introduceti cuvinte des cautate, dar care nu au legatura cu site-ul dumneavoastra.

Sanctiunile constau in mutarea site-ului printre ultimele in lista cautarilor, moment in care puteti uita de promovarea on-line cu ajutorul site-ului propriu.

Un alt aspect important al SEO este definirea clara a grupului-tinta pentru a realiza optimizarea site-ului in functie de profilul acestuia. Este o greseala sa incercati sa captati atentia unei audiente generale. Trebuie sa va concentrati atentia intr-o singura directie pentru ca SEO sa fie eficient.

In Romania, puteti achizitiona servicii SEO de la mai multi furnizori. Costurile de optimizare ale unui website variaza intre 70 si 200 de euro in functie de numarul paginilor web, de tipul website-ului (daca este de prezentare sau un magazin on-line) sau de numarul motoarelor de cautare incluse.



Tags: afacereafacere onlineafaceriseowebsite

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Afacere cu microplante. Cum poti obtine profit dintr-un spatiu mic

de Bianca Tila
05 Iul 2024
Cultivarea microplantelor este o afacere simpla, cu o piata imensa. De asemenea, puteti testa aceasta idee pe balconul apartamentului, veti obtine in...

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
08 Mai 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]