Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cum iti deschizi o agentie de consultanta pentru start-up-uri?
Start-up-urile reprezinta procese destul de dificile pentru multi dintre noi. Si este adevarat faptul ca multi sunt speriati de multitudinea de aspecte de care trebuie sa aiba grija pentru ca trecerea de la idee de afacere la afacere profitabila sa fie una cat mai lina. Asa ca multi isi lasa ideile de afaceri sa astepte pana cand se vor simti siguri pe puterile lor.
O solutie viabila pentru multi potentiali antreprenori este cea de a apela la serviciile unei agentii de consultanta pentru start-up-uri. Acest concept de business este extrem de popular peste hotare si acelasi lucru se poate intampla si in Romania.
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux

Propriul meu plan de afaceri

Cultura castravetelui anti-diabet
De ce? Pentru ca stim cat de usor este sa vii cu o idee de afacere si cat de greu este sa o pui in aplicare. Acest proces este usurat de consultantii cu experienta in demararea de afaceri, in conducerea lor catre un prag cat mai rapid de ROI ( Return On Investment).
Cum ne deschidem o agentie de consultanta pentru start-up-uri? Procesul devine destul de simplu in momentul in care luam in considerare o simpla prezenta online prin intermediul careia sa ne oferim serviciile catre clientii doritori. Nu uitam faptul ca deja numeroase forme de servicii de consultanta se ofera via mediul online si succesul lor este unul garantat in momentul in care avem de-a face cu profesionisti. Si aici vom pune accentul pe calitatea celor care vor oferi serviciile de consultanta.
O a doua optiune pe care o luam in calcul, insa mai costisitoare, este cea de a ne deschide o agentie de consultanta pentru start-up-uri in offline si cu suport online. In acest caz luam in considerare necesitatea acoperirii chiriei si a numeroaselor surse de cheltuieli ce apar in mod inerent.
Ca si aspecte esential de notat pentru un start-up cat mai rapid si eficient, vom pune accent pe existenta unui plan de afaceri, pe necesitatea cercetarii audientei-tinta si a competitorilor din industrie, pe importanta strategiilor de marketing care ne vor ajuta sa ne formam o reputatie solida in mediul online si in cel offline.
Mult succes si nu uitati sa ne adresati intrebari in casuta de comentarii daca doriti mai multe detalii despre aceasta idee de afacere.
sursa foto: www.sxc.hu
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Cultura de sofran
Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume

[GHID PRACTIC] Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Realizati felicitari decupate Avantajul lor Se vand excelent si au o profitabilitate extraordinara la care alte afaceri pot doar visa

[GHID PRACTIC] Ghid practic Realizarea de sapun natural
Afla toate dedesubturile activitatii de realizare de sapun natural de la un producator cu ani intregi de experienta


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit