Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti infiintezi o ferma avicola ECO? Iata esentialul!

de Adela Simonescu 01 Mar. 2013 3885
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ferme avicole sunt in Romania si putem spune ca intreprinzatorul care ar intra in acest domeniu, s-ar lovi de competitie destul de dura. Discutam despre o industrie destul de aglomerata si care nu permite accesul chiar atat de simplu, ci cu eforturi consistente si strategii de marketing de calitate superioara.

Dar cand discutam despre ferme avicole ECO, situatia se schimba in bine pentru cei care au forta financiara si interes pentru acest domeniu. Iar interes exista, va asiguram. Este de ajuns sa stam langa raftul cu oua din hipermarket-uri si sa vedem cat de repede se goleste cel cu oua ECO. Si cei cu venituri medii se vor orienta catre acest tip de oua, chiar daca doar copiii vor avea pe masa un ousor sanatos, direct de la o gaina crescuta natural si lasata sa fie libera.

"De cand romanii au invatat sa manance sanatos, nu mai facem fata cererilor de oua ecologice. Nici vorba de export, cand cererea interna aproape s-a dublat!", noteaza Dan Paloiu, proprietarul fermei avicole Secui, jud. Dolj.

Si adevarul este ca nivelul de cerere este din ce in ce mai mare cand vine vorba despre oua ecologice. Vrem sa stim ca ouale pe care le consumam noi si copiii nostri provin doar de la cele mai sanatoase gaini.

In principiu si pe scurt, ouale ecologice provin de la gaini nestresate, hranite cu o combinatie de cereale ecologice, fainuri proteice de origine vegetala, saruri minerale si vitamine, fara substante chimice, pesticide, conservanti, aditivi, hormoni, organisme modificate genetic sau antibiotice.

Pentru romanii ce dispun de capital de investitii, ferma avicola ECO reprezinta un proiect ce poate fi consolidat atunci cand avem si informatiile specializate necesare. In acest sens, s-a lansat ghidul "Crescatorie ECO de gaini pentru oua si carne", ghid care pune accent pe toate aspectele esentiale de care trebuie sa tinem cont pentru ca afacerea sa prinda contur clar si apoi sa returneze profit substantial.

Ghidul "Crescatorie ECO de gaini pentru oua si carne" este disponibil aici >>>


Tags: crescatorie eco gainicresterea gainilorferma avicola eco

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]