Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum micsoram cheltuielile de start-up pentru afaceri mai profitabile?

de Adela Simonescu 29 Oct. 2011 2963
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile reprezinta o suma de dificultati carora, de multe ori, nu le putem face fata. Ne dam seama de aceste probleme, uneori, prea tarziu si dam gres de pe picior mare. Majoritatea problemelor sunt legate de partea financiara in multiple aspecte ale afacerilor, probleme care nu ne permit sa ne numim detinatori de afaceri profitabile, cu potential de a livra succes.

Cheltuielile in punerea in aplicare a ideilor de afaceri profitabile sunt unele dintre cele mai mari probleme cu care antreprenorii si potentialii antreprenori se confrunta. Unii sunt la prima lor tentativa de a pasi in mediul business, altii deja detin un trecut tumultos.

Oricare ar fi situatia, cheltuielile de start-up ale ideilor dvs de afaceri nu trebuie sa va retina si nici nu trebuie sa va scada sansele de succes.

Iata cateva sfaturi utile pe care le puteti urma pentru a va scadea costurile in mod eficient:

1. Ideile de afaceri se pot transforma in afaceri profitabile si cand incepem de la un calibru mai redus, cu resurse mai putine. Incercati intotdeauna sa va evaluati toate aspectele afacerii dvs prin probe si teste. Intrati pe piata pe care doriti sa va dezvoltati cu o linie restransa de produse.

Veti descoperi probleme si aspecte pe care veti dori sa le imbunatatiti. Toate aceste idei noi vin doar atunci cand clientii iau contact cu produsele si serviciile dvs. Nu uitati ca marile cizelari si imbunatatiri in afaceri vin din partea clientilor nemultumiti, cei care va ajuta sa va “curatati” afacerile de toate elementele care va trag in jos.

Astfel, incepand cu putin, veti putea sa eliminati o mare parte din riscurile pe care punerea in aplicare de noi idei de afaceri le presupun. Veti fi mai calm, mai linistit atunci cand stiti ca aveti mai putin de pierdut.

2. Ideile de afaceri se pot transforma in afaceri profitabile si atunci cand recrutam studenti, specialisti la inceput de cariera si care doresc sa isi intregeasca portofoliul de proiecte si accepta sa lucreze pro-bono. O alta solutie este cea de a ne ocupa noi insine de numeroase aspecte necesare afacerilor. Este o idee buna pentru cei care sunt dispusi sa lucreze peste program si sa se educe in numeroase domenii de activitate.

3. Ideile de afaceri se pot transforma in afaceri profitabile si atunci cand utilizam unelte gratuite, software-uri pentru a caror licenta nu trebuie sa platim, platforme de proiectare de website-uri gratuite, promovare prin intermediul retelelor de socializare si prin intermediul blogurilor samd. Acestea sunt unelte eficiente si puternice care va pot da avansul dorit in start-up-ul ideilor dvs de afaceri profitabile.


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri profitabilestart-up afacericheltuieli afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
08 Mai 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
09 Iul 2024
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Sep 2024
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]