Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ne pregatim pentru un start-up de afaceri

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Start-up-urile sunt dificile si multi se poticnesc in acest stadiu, ajungand sa nu isi mai demareze niciodata afacerile la care viseaza. Unii pornesc la drum si pornesc pe pasi gresit, altii pornesc si isi iau tot avantul necesar pentru a-si asigura succesul in afacerile visurilor lor. Iata cateva sfaturi esentiale de care sa tineti cont pentru a va pregati cu succes pentru un start-up corect al afacerii dvs:

1.    Asumati-va intreaga responsabilitate pentru reusita acestui proiect si nu cautati persoane pe care sa aruncati vina. Toti cei implicati in procesul de demarare a afacerii dvs, fie ei specialisti din diverse domenii, rude, prieteni samd, toti sunt scuzati de orice implicare in start-up-ul afacerii dvs. Deveniti responsabil pentru deciziile luati si veti descoperi un alt univers in care antreprenoriatul se dezvolta in mod matur.

2.    Stabiliti de la bun inceput obiectivele si misiunea acestui proiect de start-up al afacerii dvs. Ce incercati sa obtineti? Care va fi atitudinea audientei careia va adresati? Ce bariere si obstacole veti intampina la intrarea pe piata potrivita? Intrebarile continua si trebuie sa veniti cu aceste raspunsuri si sa va pastrati, in acelasi timp, viziunea care v-a calauzit pana in acest moment.

3.    Constientizati-va tipul de antreprenoriat pe care il promovati. Este vital sa va cunoasteti toate plusurile si minusurile personale, toate atuurile, punctele forte si punctele slabe. Doar asa veti sti in ce maniera veti porni la drum catre antreprenoriat si care sunt riscurile pe care aceasta noua „meserie” le va presupune in cazul dvs.

4.    Delegati tot ce se poate delega. Sarcinile afacerii dvs nu sunt toate potrivite pentru specializare si experienta dvs de lucru. Lasati pe mana profesionistilor ce necesita nivelul lor de expertiza si concentrati-va pe aspectele care necesita prezenta si implicare dvs in mod specific. Doar in acest fel veti putea sa va concentrati pe punctele de interes, pe punctele centrale care pun in miscare un start-up de afaceri catre directia cea mai corecta.


Tags: afaceristart-up afaceriantreprenorantreprenoriatafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]