Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti face profit de peste 3.000 dolari pe luna?

de Idei de afaceri 04 Iul. 2023 2351
Cum poti face profit de peste 3.000 dolari pe luna?
4.1 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Traim intr-o lume unde 90% din viata se intampla online: cumparaturi, rezervari, comunicare, socializare, vizionare de filme, auditii muzicale. Mai rar mergem la cinematograf, chiar si mai rar la concerte, daca imi permiti sa generalizez.

Afla mai multe detalii despre vanzarile pe Amazon cu ajutorul ghidului practic "Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon!"...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Partea buna este ca majoritatea oamenilor chiar sunt suficient de comozi incat, atunci cand trebuie sa faca anumite cumparaturi, sa caute intai pe internet. Ei sunt cheia succesului tau! Lenea, comoditatea, lipsa de timp sunt aliatii tai in dezvoltarea unei afaceri online. Iar Amazon este portalul ideal in care sa investesti pentru cresterea comertului online. 
 

De ce reprezinta Amazon afacerea momentului?

Amazon este unul dintre cele mai importante branduri, dupa o crestere cu 42% in ultimul an, ajungand la 150,8 miliarde dolari, a depasit Apple si Google, conform raportului Brand Finance Global 500 din 2018.
 
De curand, Amazon a cunoscut o crestere in afara segmentului digital, iar prin achizitionarea lantului Whole Foods, in valoare de 13,7 miliarde dolari, a urcat brandul si in comertul fizic. Amazon este implicat si in transporturi/shipping, streaming de muzica si video, iar analistii speculeaza despre o posibila achizitie a unei banci.
 

Ce iti promite Amazon? 

- Spatii de depozitare
 
- Recomandari de gestionare a stocurilor 
 
- Piata larga 
 
- Lista nelimitata de clienti 

Cum arata produsul ideal?

Produsul ideal este dificil de gasit, dar iata niste trasaturi care, adunate, fac dintr-un produs banal unul ideal. Nu se gaseste oriunde un produs cu toate aceste trasaturi, dar e bine sa aiba cat mai multe. Produsul ideal trebuie sa indeplineasca cele doua conditii pentru a fi potrivit:
 
- Poate fi vandut Private Label – nu e protejat de patente si exista furnizori care il produc  pentru Private Label.
 
- E intr-o nisa care permite construirea unui brand – poti lansa pe viitor produse similare cu aceleasi sanse de succes.
 
Este nevoie ca produsul ce a fost gasit sa indeplineasca cat mai multe cerinte din cele de mai jos: 
 
- Sa fie cat mai mic si usor
 
- Sa aiba putine sau zero parti mobile
 
- Sa aiba un pret de vanzare pe Amazon cat mai mare
 
- Sa aiba un pret de productie cat mai mic
 
- Concurenta sa fie cat mai mica
 
- Cererea sa fie cat mai mare
 
- Produsele concurente sa detina probleme pe care produsul ales le poate solutiona

Afla mai multe detalii despre vanzarile pe Amazon cu ajutorul ghidului practic "Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon!"...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Potential de castig

Potentialul de castig poate ajunge la cateva mii de dolari in primele luni ale lansarii. De exemplu, prin vanzarea a 500 de linguri cu 22 dolari/set se va obtine un profit de 11.000 de 
dolari.
 
500 x 22 = 11.000 dolari
 
Daca luam in considerare un profit minimal de 20% ‒ trebuie avute in vedere produsele care indeplinesc acest criteriu – se va obtine un profit de:
 
11.000 x 20% = 2.200 de dolari/luna
 
Prin negocierea cu furnizorul din China se poate realiza si o achizitie mai proftabila, prin optimizarea ansamblului cheltuililor, astfel incat se poate ajunge la un profit de 3.000 de dolari lunar sau mai mult.
 
La inceput lucrurile vor demara mai greoi, este posibila vanzarea a 500 de seturi de linguri intr-o luna, dupa care numarul comenzilor va creste, iar ritmul vanzarilor va fi mai accelerat.
 
Inmultind in timp numarul de produse vandute si pietele pe care se pot comercializa (SUA, UK, Germania si altele), profitul poate atinge de la mii de dolari pe luna la zeci de mii.
 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: amazonvanzari amazoncum sa faci bani din vanzarile pe amazon

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]