Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti scoate bani din repararea lucrurilor care nu mai functioneaza

de Andrioae Ruxandra 02 Iul. 2014 2433
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru cei carora le place sa mestereasca, sa ajute clientii si sa rezolve probleme, exista o afacere care le va aduce profituri rezonabile: repararea aparatelor electrocasnice.


Odata cu aparitia noilor aparate pentru uz casnic, care sunt din ce in ce mai sofisticate, o persoana care se pricepe la tehnologia avansata poate economisi timpul clientilor si banii acestora inlocuind sau reparand partile care nu mai functioneaza. Oricui ii convine sa economiseasca bani prin inlocuirea partilor unui aparat decat sa cumpere altul nou, nu? Este o afacere ale carei procente se preconizeaza ca vor urca pana in 2017.
 
Primul lucru pe care il ai de facut atunci cand iti lansezi afacerea este sa te gandesti daca ai experienta si practica in domeniu. Poti avea experienta pentru ca ai lucrat pentru o companie care se ocupa de repararea electrocasnicelor, dar trebuie sa stii ce metode sa aplici astfel incat sa nu strici nimic. Poti lua si cursuri de reparare de pe urma carora sa obtii o licenta, fapt ce iti permite sa lucrezi oriunde in tara.
 
Iti poti face reclama la companiile care ofera garantii, managerilor locali, restaurantelor sau chiar pe internet. 
Poti sa te specializezi si in alte sectiuni, precum curatarea aspiratorului, a gratarelor in aer liber etc. Poti repara, de asemenea, si automobile pentru vacanta, ocupandu-te de curatenie in acelasi timp. Un alt avantaj pentru afacerea ta este ca poti avea un parteneriat cu serviciile de urgenta pentru a recupera masinile avariate din mijlocul drumului. Poti, desigur, sa iti creezi o afacere "verde" prin cumpararea de automobile uzate, reconditionarea sau revinderea lor.
 
Trebuie sa ai experienta in ceea ce priveste repararea a orice este defect, sa poti lucra cu ustensile si sa rezolvi probleme in timp util, sa comunici cu clientii si sa fii organizat.
 
Piata de afaceri a acestui domeniu este una in care cei care repara se iau la intrecere, oferind beneficii clientilor. Vor exista tot timpul lucruri de reparat, trebuie doar sa iti atragi clientii sa apeleze la tine. 
 
Reclama iti poti face prin intermediul recomandarii altor persoane, poti vorbi cu proprietarii restaurantelor si ai altor afaceri pentru a te promova, oferindu-le in schimb servicii gratuite. Sunt o multime de cai pentru a iesi in evidenta, trebuie sa iti doresti asta si sa ai ce sa arati lumii.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afaceriafaceri reparatiireparatii electrocasniceafaceri miciafaceri profitabilestart in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]