Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa fii productiv lucrand de acasa

de Andrioae Ruxandra 30 Mai. 2014 2234
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca nu ai auzit de Jonathan Fields, afla ca este autorul cartii intitulate "Career renegade", care arata oamenilor cum sa devina antreprenori si cum sa faca o cariera din ceva ce le place. El este de asemenea si blogger. Intr-un post recent, Jonathan vorbeste despre angajatul "renegat" - practic, cum sa iti placa ceea ce faci intr-un domeniu in care nu ai mai lucrat (a fi un angajat "renegat" inseamna ca lucrezi de acasa).

 
Iata cinci sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand biroul tau se afla in propria locuinta si nu neaparat la firma:
 
Crearea unei aliante
 
Toti invatam de la oameni. Acest lucru reprezinta unul dintre cele mai mari beneficii ale jobului la birou - sa fii inconjurat de minti luminate si sa ai oameni cu care sa iti confrunti si sa le impartasesti teoriile tale. Din nefericire, cand lucrezi de acasa, acest lucru este imposibil. 
 
Intr-un post scris de Darren Rowse, intalnim conceptul de aliante secrete ale bloggerilor - un grup de bloggeri care se intalnesc in mod regulat pentru a pune la cale strategii, ajutandu-se reciproc pentru a isi atinge scopurile. Daca lucrezi de acasa, ai nevoie sa-ti creezi propria alianta. Cu siguranta sunt oameni in comunitatea ta, chiar daca in aceeasi industrie sau nu, cu care poti incepe un parteneriat prin care sa poti ajuta pe oricine. Trebuie sa iti dai seama foarte bine ce se intampla in industria ta, sa incerci idei noi, sa-i ajuti pe ceilalti sa-si imbunatateasca aptitudinile si sa iti alegi oameni drept mentori.
 
Inscrie-te intr-un grup de colegi
 
Colegii ofera un beneficiu celor care lucreaza independent: productivitate. Poti face asta luandu-ti laptopul si intrand intr-o cafenea pentru a avea parte de interactiune sociala sau o poti face intrand intr-un de colaboratori locali. Pentru cei care sunt distrasi cu usurinta, a iesi din casa si a te afla in prezenta oamenilor reprezinta o cale potrivita, ajutandu-te sa nu te mai simti izolat de restul lumii.
 
Mergi la evenimentele locale
 
Acest gen de evenimente reprezinta sanse mari ca tu sa cunosti alti antreprenori si sa gasesti oameni cu care poti empatiza. Poti folosi si retelele de socializare. In ceea ce priveste industria, sunt sanse ca oamenii pe care ii intalnesti sa vorbeasca despre ceea ce fac si ceea ce le place. Implica-te si tu.
 
Citeste mult
 
Cand lucrezi pentru tine, sarcina cade pe umerii tai sa citesti tot ceea ce este de ultima ora in domeniul tau. Daca nu te afunzi in studiu din greu, afacerea ta va ramane mult in urma. Ar trebui sa te informezi de pe forumuri, bloguri, sa te abonezi la newslettere si reviste etc. Citeste orice material care este valabil nisei tale si asimileaza-l. Daca iti permiti, poti cauta cursuri de training online sau alte moduri in care sa te organizezi si sa te educi.
 
Creeaza liste
 
Fa-ti liste zilnic, saptamanal, lunar cu lucrurile pe care vrei sa le faci si sa-ti implinesti afacerea. Prioritizeaza lista in fiecare zi, astfel incat sa iti poti indeplini sarcinile in ordinea importantei. Altfel, daca nu vei depune niciun efort sa afli ceea ce este nou in domeniul tau, visurile tale s-ar putea sa ramane doar scrise si nicidecum implinite. 
 
Iesi din casa
 
Daca nu te simti foarte inspirat si muzele nu te viziteaza, este indicat sa nu te fortezi. Fa altceva. Cateodata avem nevoie de o zi de pauza pentru a ne relaxa creierele inainte de intoarcerea muzelor. 
 
Sursa: smallbiztrends.com
 


Tags: afaceriafaceri la domiciliuafaceri miciafaceri de succesafaceri online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]