Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa incepi o afacere in doar 10 zile?

de Ilinca Dobrescu 27 Ian. 2014 2847
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este perfect posibil. Conform Entrepreneur, poti sa incepi o afacere in doar 10 zile si niciuna in plus.

Iata organizarea celor 10 zile si a aspectelor esentiale de care sa tineti cont pentru a incepe afacerea in timp record si cu rezultate exceptionale:

Ziua 1: 
Realizati planul de afaceri. Planul de afaceri reprezinta harta pe care o veti folosi pentru a pleca dintr-un punct si pentru a ajunge la obiectivul dorit.

Ziua 2:  Analizati piata-tinta pentru a intelege clar cui va adresati si cum trebuie sa va promovati produsele si serviciile pentru vizibilitate maxima.

Ziua 3:  Consolidati-va brandul. De la logo si imagini, la prezenta online si mesaj de promovare, la codul de principii la care aderati, brandul trebuie sa fie un element caruia sa ii dati atentie maxima.

Ziua 4:  Alegeti forma legala pentru viitoarea vostra afacere. Fiecare forma legala vine cu anumite avantaje si dezavantaje, cu anumite necesitati si conditii ce trebuie indeplinite, taxe si beneficii financiare.

Ziua 5:  Puneti la punct locatia in care va veti conduce activitatea si tehnologia de care va veti folosi

Ziua 6:  Da drumul la vanzari. Incasarile te vor ajuta sa poti sa pui motorul in functiune si sa faci afacerea sa inceapa sa se auto-sustina.

Ziua 7:  Incepe sa generezi buzz in media. Ai nevoie de ajutorul unui specialist in PR, sa trimiti un comunicat de presa catre publicatii in cadrul carora iti gasesti clientii ideali.

Ziua 8:  Daca te prefaci destul de bine, visul devine realitate. Realizeaza adrese de email special concepute pentru afacere, imbraca-te ca un profesionist, discuta cu cei din jur ca si cum afacerea ta deja este un succes. Din inertie, succesul devine si mai puternic.

Ziua 9:  Volum de munca 100% catre afacerea ta. Este nevoie de foarte multa munca pentru a-ti aduce afacerea aproape de succes si profituri. Incepe sa muncesti cu adevarat si rasplata se va revedea la final de semestru.

Ziua 10:  Da o petrecere in cinstea afacerii tale. Cheama cunoscuti, rude, prieteni si ofera-le sansa sa ciocneasca un pahar de sampanie in cinstea noii tale afaceri. Va fi un succes si toata lumea trebuie sa stie acest lucru de la bun inceput, cu tine in frunte.


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: afaceristart in afaceristart afaceridosare de afaceriafaceri prospere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]