Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti amenajezi biroul astfel incat sa impresionezi clientii

de Adrioaie Ruxandra 18 Apr. 2014 2319
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multe birouri au un sistem de iluminare care nu se potriveste cu interiorul biroului. De cele mai multe ori, lumina nepotrivita provoaca stari de agitatie si de irascibilitate, iar misiunea ta este sa surprinzi cat mai placut clientul.


Impresionarea clientilor se petrece in cativa pasi. Compania este imaginea ta si invers, de aceea clientii trebuie sa fie satisfacuti de ceea ce vor gasi in incinta birourilor firmei tale. Birourile care nu au pic de estetica sau care nu inspira gravitate si seriozitate, in mod clar nu vor inspira nici incredere. Conteaza foarte mult modul in care tu iti amenajezi spatiul in care lucrezi si in care iti vei primi clientii.
 
Afisarea succesului
 
Este important ca potentialii clienti sa iti cunoasca succesele trecute si actuale. Peretii biroului ar trebui sa aiba fotografii care sa indice reusita in afaceri cu nume reputate, astfel incat clientii vor fi emotionati sa iti cunoasca experienta glorioasa in afaceri sit e vor vedea cu alti ochi inca dinainte de a vorbi despre posibilul parteneriat. 
 
Innoirea echipamentelor
 
Este nevoie de un echipament tehnic pentru a rezolva nevoile clientilor. Intregile echipamente tehnice din birou trebuie sa fie modernnizate si imbunatatite la zi, pentru ca un echipament vechi si foarte uzat nu va inspira incredere ca tu vei rezolva problemele clientilor. 
 
Echipamentul consta in a avea computere, sisteme periferice si telefoane. O imbunatatire frecventa a acestora va demonstra ca esti la curent cu tehnologia de ultima ora si acest lucru va impresiona clientela.
 
Instaleaza iluminare profesionista
 
Trebuie sa gasesti un sistem de iluminare care sa nu deranjeze visual, ci sa relaxeze retina. Iluminarea trebuie sa fie in ton cu designul mobilei si a decorului. Biroul trebuie sa dea impresia de spatiu intim si confortabil, astfel incat clientul sa se simta in largul sau.
 
Arta si culoare
 
O cale sa impresionezi clientul este sa ai putina arta si culoare in birou. Peretii nu trebuie sa fie goi, iar faptul ca vei pune lucrari de arta interesante care sa nu capteze intreaga atentie a clientului va fi un plus.  Clientii se vor simti in largul lor daca vor vedea si putina culoare intr-un spatiu mobilat potrivit.
 
Sursa: www.dailybusinessdose.com
 


Tags: amenajare birouafaceriamenajarea birouluiclienti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]