Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cum sa-ti deschizi o organizatie non-profit
In lumea antreprenoriatului exista in general doua tipuri de afaceri: vanzari care aduc profit companiei, ceea ce inseamna ca beneficiile ajung direct la detinatorii afacerii sau o companie non-profit, care aloca veniturile in scop social. Daca esti pasionat de o cauza sociala si vrei s-o sustii, o organizatie non-profit este calea cea mai potrivita pentru tine. Exista o multime de beneficii in dezvoltarea unei afaceri non-profit.
Pe langa faptul ca vei fi diferit in comunitate, poti primi donatii publice si private pentru sustinerea financiara a cauzei tale. Taxele care iti vor bate la usa nu vor fi imense. Cum o afacere non-profit nu este acelasi lucru cu o afacere care isi pastreaza profitul, vei intalni dificultati pe parcursul dezvoltarii acesteia.Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Transforma-ti ideea in viziune
Ca in toate inceputurile, primul lucru pe care ai nevoie sa-l faci pentru ca afacerea non-profit sa aiba succes este o idee brilianta. Odata ce ai ideea in minte, trebuie sa gasesti o cale s-o transformi in realitate. Nu este usor sa transformi ideea in misiune si apoi in viziune fara investitii financiare, dar cu ajutorul unui plan de afaceri poti ajuta compania sa isi atinga scopurile.
Dezvolta-ti brand-ul
Organizatia ta non-profit trebuie sa promoveze o idee care sa schimbe lumea; daca vei intarzia cu dezvoltarea afacerii si a brand-ului care ii va inspira pe oameni sa apeleze la tine, nu vei ajunge prea departe.
Alcatuieste-ti o echipa puternica
Echipa ta reprezinta mana ta dreapta, care te va ajuta sa iti ridici afacerea. Multe organizatii non-profit incep cu o echipa alcatuita din familie si prieteni. Ca organizatia ta sa se ridice de la pamant, trebuie sa iei legatura cu profesionisti care inteleg antreprenoriatul si care te pot sustine prin propriile afaceri.
Fii pregatit sa arati rezultate
Una dintre cele mai dificile probleme ale unei companii non-profit sunt resursele. Intr-o afacere cu profit, investitorii vor sustine financiar afacerea, pentru ca se asteapta la venituri. O organizatie non-profit isi va gasi greu investitori care sa nu aiba pretentia la intoarcerea serviciilor, dar prin “vanzare”, ca in cazul afacerilor pentru profit, poate fi de ajutor.
Nu renunta atunci cand devine si mai dificil
O afacere non-profit va intampina dificultati mai multe ca in cazul celor cu profit si este important sa nu te descurajezi daca lucrurile dureaza mai mult decat te-ai fi asteptat sau daca nu primesti sprijinul pe care l-ai asteptat. Vei fi criticat, dar nu te lasa influentat, ci ai incredere in propria ta echipa.
Sursa: www.businessnewsdaily.com
Articole conexe
Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAntreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business
de Bianca TilaAfaceri cu melci. Cum poti incepe acest business
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit