Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum se infiinteaza cu succes o crescatorie de fazani?

de Ilinca Dobrescu 14 Ian. 2014 3821
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cresterea fazanilor reprezinta o activitate la fel de simpla ca si cresterea gainilor. Punem la socoteala faptul ca necesita capital initial moderat, in conditiile in care deja detineti terenul si constructia necesara pentru a va creste familiile de fazani.

Conform specialistilor, costurile pentru a aduce un fazan de la stadiul de ou, la cel de pasare adulta este de doar 14 lei. In schimb, la vanzarea pasarii adulte, puteti lua un pret estimativ de 40-50 de lei. Nu este deloc rau pentru cei care doresc sa isi infiinteze crescatorii de fazani aducatoare de profit.

In principiu, discutam despre o afacere extrem de profitabila si la baza careia sta o activitate simpla si care nu necesita experienta in cresterea pasarilor.

In mod special pentru cei care doresc sa se puna in tema, rapid si eficient, cu toate informatiile necesare pentru consolidarea unei crescatorii de fazani, s-a lansat ghidul practic "Crescatorie de fazani". Ghidul contine informatii oferite de cele mai bune surse: crescatori care desfasoara deja cu succes aceasta afacere in Romania!

“Toata afacerea a plecat de la faptul ca stiam ca fazanii sunt foarte cautati la export. Inarmat doar cu aceasta informatie, m-am hotarat sa intru pe piata, desi experienta mea in domeniu era zero.

Am pornit cu pasari achizitionate cu 7 lei bucata de la o ferma de stat si cu cateva dotari simple pe care mi le-am construit singur. De altfel, cam tot ce stiu despre fazani am invatat singur, lucrand efectiv in crescatorie, stand zi de zi pe langa pasari si parcurgand intreg procesul, de la ou la pasare adulta.”, noteaza Calin Alexandru, propietarul fermei de fazani de la Sarulesti-Gara.

De asemenea, antreprenorul noteaza :"Ca regula geerala, in aceasta afacere scoti cel putin dublu fata de cat bagi."

Va invitam sa aflati totul despre cresterea fazanilor cu succes din ghidul "Crescatorie de fazani">>>>







Tags: cresterea fazanilorcrescatorie de fazanicrescatorie fazanifazani in romaniaafaceri cu fazani

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]