Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
De la vis la realitate: Cum ne alegem ideile de afaceri potrivite?
Ideile de afaceri in care planuim sa investim ar putea sa se dovedeasca a fi piste false, tinte spre care nu ar fi trebuit sa ne indreptam niciodata, idei de afaceri care s-ar potrivi altor antreprenori. Secretul in identificarea celor mai potrivite idei de afaceri sta in cercetare si documentare, in evaluare si nu numai.
Iata cateva aspecte pe care trebuie sa le luati in calcul pentru a stabili care sunt ideile de afaceri in care sa investiti timp si bani:Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
1. Primul pas consta in a va decide ce anume doriti sa faceti cu timpul si cu banii dvs. Nu neglijati faptul ca orice idee de afaceri pe care doriti sa o valorificati trebuie sa fie una pentru care sa detineti pasiune si motivati.
2. Al doilea pas consta in a stabili cum veti demara si dezvolta afacerile: singur, alaturi de un partener de afaceri, in familie.
3. Stabiliti daca doriti sa incepeti o afacere de la zero, sa cumparati una sau sa intrati intr-o afacere in sistem de franciza.
4. Decideti care este ideea de afaceri pe care doriti sa mizati. Putem sa discutam despre idei de afaceri extrase din hobby-uri si pasiuni, idei de afaceri bazate pe specializarile dvs si pe modelul freelancing-ului sau pe idei de afaceri pe care mizam datorita unui pont bun, datorita unor oportunitati reale de profitabilitate ridicata.
5. Incepem sa ne documentam. Documentarea si cercetarea sunt doua aspecte pe care nu ne permitem sa le neglijam. Aflati informatii care sa va spuna daca exista vreun ghid sau o afacere le cheie, resurse care sa va ajute sa porniti afacerea, capitalul de care aveti nevoie, daca puteti sa conduceti afacerile de la domiciliul personal sau daca aveti nevoie de o locatie strategica, numarul de angajati necesari, oportunitatile de dezvoltare existente, numarul si marimea competitorilor cu care veti avea de-a face si nu numai.
6. Tragem linie si luam o decizie. Nu este corect sa luati o decizie pe cont propriu, ci este recomandat sa cooptati famila, persoanele apropiate, partenerul de viata samd, pentru a va ajuta sa ajungeti la o rezolutie optima.
Articole conexe
Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAfaceri cu melci. Cum poti incepe acest business
de Idei de afaceriStrategia antreprenorului in afaceri
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit