Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
De unde ne vin ideile de afaceri?
Ideile de afaceri apar uneori de nicaieri, din aer, dupa o noapte de somn linistitor. Uneori, din contra, ideile de afaceri apar din probleme cu care ne confruntam, din afectiuni care ne-au deranjat timp indelungat, din probleme care ne dau batai de cap de ani de zile si de care ne-am saturat si deodata le gasim o rezolvare si aceasta se tranforma intr-o suma de idei de afaceri. Grijile, problemele, stresul si tensiunea sunt cateva dintre cele mai mari surse de idei de afaceri.
Iata cateva surse numai bune de idei de afaceri pentru antreprenorii aspiranti:1. Discutati cat mai mult despre ideile dvs de afaceri. Discutandu-le, veti realiza anumite puncte pe care nu le-ati luat in calcul, defecte si neajunsuri, elemente pe care le treceti cu vederea atunci cand nu le comunicati. De asemenea, diferiti oameni cu diferite personalitati si specializari va pot da punctul lor de vedere si va pot ajuta sa va stilizati ideile de afaceri pana cand dati de varianta castigatoare.
Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Cresterea prepelitelor japoneze
Ghid practic Realizarea de sapun natural
2. Puneti pe hartie orice idee noua de afaceri si orice idee legata de ideile dvs de afaceri. Este bine sa tineti o agenda numai pentru acest scop si la sfarsit, cand veti dori sa va initiati proiectul sa puteti trage o linie si sa adunati informatii complete.
3. Aduceti impreuna doua idei de afaceri care nu par sa aiba nimic in comun. Din aceasta combinatie mai putin intalnita veti deveni posesorul a unui numar impresionant de idei de afaceri originale si extrem de creative. Alegeti-o pe cea mai profitabila.
4. Desenati o harta, la propriu! Luati un set de creioane sau pixuri de diferite culori, o coala mare de hartie si incepeti sa desenati o harta care sa va reprezinte pe dvs, pe familia dvs, pe prietenii care vor fi inclusi in dezvoltarea ideilor de afaceri. Adaugati dorinte, aspiratii, specializarile fiecaruia, timpul de lucru pe care prietenii dvs sunt dispusi sa il depuna in dezvoltarea afacerii, visurile fiecaruia si calitatile tuturor. Din acest amalgam de cuvinte veti extrage cateva caracteristici mari, de baza, pe care ideile dvs de afaceri trebuie neaparat sa le contina. Pe baza lor puteti sa veniti cu idei de afaceri viabile.
Articole conexe
Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAfaceri cu melci. Cum poti incepe acest business
de Idei de afaceriStrategia antreprenorului in afaceri
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit