Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti pregatit sa incepi o afacere gastronomica de succes? Iata strategia!

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile din domeniul gastronomic sunt unele dintre cele mai de succes pentru ca exista o cerere permanenta.

Pentru a avea o afacere profitabila insa, este nevoie sa cunosti bine piata si sa te adaptezi cerintelor ei, sa stii cand si cum sa faci o investie, cum sa te promovezi.

Iata care este strategia daca ai o afacere gastronomica : pizzerie, cofetarie, gogoserie, placintarie, catering etc.

Mereu pe val - Shaormerie - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului!

Grupul tinta, in functie de afacere: copii (cofetarie, gogoserie, placintarie), tineri, persoane ocupate, persoane gurmande care vor mancare de calitate samd.

Gama de produse, in functie de afacere: pizza, gustari calde si reci, gogosi, prajituri de casa, antreuri calde si reci, preparate lichide, preparate de baza, salate, deserturi si bauturi etc.

Stocuri reduse: preparatele se realizeaza zilnic sau pe loc in functie de cerinte sau comenzi pentru prospetimea tuturor alimentelor!

Standard ridicat de calitate: certificare si acreditare a produselor; politica de marketing performanta: realizarea sistematica de cercetari de marketing si analize.

Durata de implementare a proiectului este redusa. Acest lucru este posibil datorita dorintei patronilor de a satisface cat mai bine cererea consumatorilor.

Activitatile principale ale acestei afaceri:
Prelucarea primara si termica a materiilor prime
Pastararea lor in vitrine calde sau servirea imediata
Ambalarea lor in caserole de unica folosinta, in cazul unei firme de catering
Distribuirea catre consumatorul final
Incasarea contravalorii preparatelor

Resursele materiale implicate:
Echipamente specifice, in functie de afacere: spre ex., cuptor, masina de gatit, friteuza, gratar, malaxor, masina de curatat legumele, mese de lucru etc.

Consumabile:
Farfurii si/sau cutii de unica folosinta, hartie pentru servit, pahare, tacamuri, servetele, pungi din hartie, cutii din carton etc.

Mereu pe val - Shaormerie - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului!

Afacerea perfecta pentru tine? O cafenea!





Tags: afacereafaceriafacere gastronomicaafacere profitabila

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]