Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Eveniment gratuit pentru startup-uri tech. Isi pot prezenta produsele la TechHub

de Nita Alina 03 Feb. 2016 2194
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Startup-urile in tehnologie sunt invitate sa isi prezinte produsul la TechHub Bucharest Demo Night. Evenimentul va avea loc miercuri, 25 februarie, iar startup-urile interesate sa participe pot aplica pana vineri, 12 februarie, pe site-ul evenimentului.

TechHub Bucharest Demo Night este o competitie de pitching care se adreseaza startup-urilor in tehnologie cu potential global, care au dezvoltat cel putin un prototip functional pentru produsul lor si care isi doresc sa primeasca feedback din partea audientei.

Juriul va selecta pana la 10 startup-uri care vor avea la dispozitie 5 minute pentru a-si prezenta produsul si 3 minute pentru a raspunde intrebarilor.  La finalul prezentarilor vor fi acordate doua premii speciale, pentru ”Cel mai bun startup” si ”Cel mai bun pitch”.

Din juriul TechHub Bucharest Demo Night vor face parte investitori si antreprenori cunoscuti din industrie, printre care se numara:

- Alex Negrea (investitor angel & Director of Engineering, Intralinks);

- Bogdan Iordache (investitor si cofondator al How to Web & TechHub Bucharest);

-  Carmen Sebe (investitor angel);

- George Dita (Startups Program Manager, How to Web);

- Malin stefanescu (investitor angel si cofondator & CEO EEU Software);

- Raluca Georgescu (Country Manager al Answear.com & cofondator GPeC);

- Robert Knapp (cofondator & CEO, CyberGhost);

- Rumen Iliev (Partener, LAUNCHub).

CloudHero, un produs care automatizeaza procesele de management si scalare ale unei aplicatii in orice cloud, a fost desemnat cel mai bun startup la editia de anul trecut a TechHub Bucharest Demo Night.

In timpul evenimentului, Andrei Manea (cofondator) a reusit sa intre in legatura cu profesionisti din industrie care l-au sustinut pe parcurs si, ulterior, a participat la programul de accelerare MVP Academy.

“La TechHub Bucharest Demo Night am intrat in contact cu oameni de business cu care am si colaborat ulterior. M-au ajutat cu feedback relevant pe masura ce mi-am dezvoltat produsul si este o experienta pe care o recomand tuturor startup-urilor in cautare de oportunitati sau conexiuni valoroase.”, a declarat Andrei Manea, cofondator CloudHero.

Participarea la eveniment este gratuita, iar startup-urile tech care vor sa isi prezinte produsele si sa primeasca feedback sunt invitate sa aplice pana vineri, 12 februarie, completand formularul de inscriere disponibil online aici.  Finalistii vor fi anuntati marti, 16 februarie, iar TechHub Bucharest Demo Night va avea loc pe data de 25 februarie, incepand cu ora 18:30.

Pasionatii de tehnologie care vor sa vada prezentarile echipelor sunt invitati sa faca parte din audienta. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile, iar inscrierile vor fi deschise dupa anuntarea echipelor finaliste.
 
Despre TechHub Bucharest


TechHub Bucharest este primul spatiu de co-working din Romania adresat exclusiv profesionistilor in tehnologie care isi doresc sa lucreze dintr-un mediu creativ si dinamic.

Centrul TechHub Bucharest dispune de un spatiu imparţit intre birouri permanente pentru membrii rezidenti, locuri pentru co-working, sali de intalnire si un spatiu de evenimente, unde au loc saptamanal intalniri care abordeaza subiecte legate de tehnologie si antreprenoriat.

Pe langa spatiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiaza de acces la reteaua globala TechHub si la evenimentele organizate de comunitatea online. TechHub Bucharest beneficiaza de sustinerea partenerilor Bitdefender, Telekom Romania, King si CyberGhost.
Sursa: Comunicate de presa - How to Web



Tags: start-upstart in afaceritehnologietechhubstartup

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Estimarea corecta a costurilor unui start-up

de Idei de afaceri
30 Nov 2022
Pentru a-ti da seama exact de cati bani vei avea nevoie, va trebui sa faci o estimare a costurilor pe care afacerea ta le implica in cel putin...

De ce are nevoie un startup pentru a avea un succes rasunator

de Idei de afaceri
06 Mar 2020
Punerea pe picioare a unei afaceri inseamna multa munca, strategie si planificare in avans, insa nu este imposibila. De multe or,i insa,...

Ministrul Finantelor anunta continuarea Start-Up Nation, desi a taiat bani de la MMACA

de Florin Amariei
06 Aug 2019
Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, anunta ca Start-Up Nation va continua, in ciuda taierilor de fonduri de la Ministerul pentru Mediul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]