Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma piscicola - toate informatiile necesare

de Florin Amariei 17 Sep. 2018 3309
4.6 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Probabil ai mai auzit de pastravarii care au succes sau ferme piscicole relativ noi care si-au castigat faima parca de nicaieri. Ei bine, noi iti propunem sa afli toate informatiile esentiale despre o astfel de afacere!

Vei observa ca aceasta afacere poate sa iti creeze un viitor nesperat de bun!
 
Ferma piscicola in sistem familial este o lucrare creata special pentru a te indruma competent sa-ti construiesti propria afacere profitabila, fara riscuri si ezitari. Da, cu o pastravarie sau cu o crescatorie de somn si salau poti scoate bani „frumosi” si asta foarte rapid daca folosesti experienta specialistilor nostri in piscicultura.
 
Prindeti aceasta oportunitate unica si folositi momentul favorabil pentru a demara o afacere extrem de profitabila si puternic sprijinita la nivelul UE:  Ferma piscicola in sistem familial!
 
Avantajele unei ferme piscicole:
  • Potentialul cu totul deosebit al acestei afaceri la cheie
  • Pastravul este pestele considerat cel mai rentabil a fi crescut in conditiile climatice din multe zone ale tarii noastre. Este un peste savurat de toata lumea si acest fapt se poate observa in restaurantele cu specific autohton, unde pastravul se comercializeaza la preturi piperate. Nu va ramane decat sa fructificati aceasta stare de fapt.
  • Cu o pastravarie, crescatorie de somn sau salau obtineti profit substantial!

ferma piscicola pastravarie
 
PONT: inca din primul an, in functie de dimensiunea fermei, cifra de afaceri pentru o ferma piscicola poate ajunge la 100.000 de euro, iar in al doilea an aproape sa se dubleze! Practicata, pentru inceput, la o scara mica si cu un minimum de investitii, aceasta afacere la cheie - Ferma piscicola - poate produce mari cantitati de peste cu o valoare economica ridicata intr-un timp relativ scurt, raportat la suprafata de teren folosita.
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: ferma piscicolaafacere pastravarie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.6 din 5 - 10 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]