Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Firma ta de catering iti poate aduce castiguri nelimitate
In prezent firmele de catering inregistreaza cereri uriase si profituri pe masura. Fie ca vorbim de mese festive, petreceri, nunti, receptii, conferinte si seminarii, restaurante sau institutii sanitare sau educationale, cateringul se afirma ca domeniu banos, dar cu o competitie acerba.
O firma de catering este usor de administrat si se dovedeste a fi din ce in ce mai profitabila pentru intreprinzatorii romani. Nu necesita specializare si poate fi condusa de la domiciliul dumneavoastra si in sistem familial. Este una dintre cele mai lucrative si profitabile afaceri in acest moment, prezentand ocazii numeroase de dezvoltare.Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Cultura de sofran
3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Una dintre cele mai des alese nise pentru intreprinzatorii din acest domeniu este catering-ul pentru petreceri si evenimente private. Volumul de munca este mai redus si timpul de pregatire pentru eveniment este de cele mai multe ori mai extins si da ocazia unei organizari impecabile.
Costurile de demarare a acestei afaceri sunt mai mici decat in cazul deschiderii unui restaurant. Intreprinzatorul are nevoie de un spatiu pentru administrarea afacerii si unul pentru pregatirea consumabilelor.
Daca aceasta afacere nu se demareaza in sistem familial exclusiv, importanta existentei unei baze de date de angajati disponibili oricand este imensa.
Pasii esentiali in inceperea acestui proiect sunt urmatorii:
1. Infiintarea firmei de catering
2. Proiectarea planului de afaceri pe baza nisei alese
3. Alegerea spatiului de desfasurare a activitatii
4. Obtinerea autorizatiilor de functionare pentru spatiul in care se va desfasura activitatea
5. Angajarea personalului specializat
6. Construirea unui website dedicat exclusiv acestei afaceri
7. Promovarea serviciilor firmei
De asemenea este foarte important de avut in vedere ca veti avea nevoie de avizul sanitar si de avizul tehnic de functionare. Spatiul ales pentru activitatea firmei de catering va fi supus inspectiilor de catre institutiile abilitate in a efectua controale in aceste unitati.
Spatiul ales trebuie dotat la standarde optime si necesita echipamentul adecvat: aragaze, cuptoare, feliatoare, blendere, mixere, frigidere, de impachetare si stocare si alte instrumente auxiliare. De asemenea, veti avea nevoie si de un mijloc de transport potrivit pentru livrarea comenzilor catre client.
O firma de catering nu presupune intotdeauna doar asigurarea meniului, ci si a locatiei pentru tinerea evenimentului respective, decorul, muzica, profesionistii (disk-jockey, fotografi, muzicieni). Cheia succesului sta in oferta culinara in mod principal, iar imaginea firmei si increderea in produsele oferite sunt bazele unor viitoare colaborari.
Articole conexe
Idei de afaceri pentru 2022
de Idei de afaceri4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021
de Florin AmarieiCele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021
de Florin Amariei6 idei de afaceri pentru 2021
de Florin AmarieiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit