Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Greselile care duc afacerile la faliment!
Conform Mirelei Serban, managing partner R&M Audit Contabilitate, principalul motiv pentru majoritatea falimentelor inregistrate in randul firmelor tinere este cel referitor la managementul defectuos al cash-flow-ului (fluxului de numerar). Pe loc secund apare si lipsa unui plan de marketing sau exista unui nefunctional si pe locul al treilea, in topul celor mai mari greseli care duc o afacere la faliment, apare si necunoasterea elementelor de ordin legal, contabil, fiscal si de HR, noteaza Wall-Street.ro.
R&M Audit Contabilitate s-a implicat in mai multe proiecte ce vizeaza firmele tinere si astfel, s-a ajuns la anumite concluzii si statistici. Una dintre ele este si cea reprezentata de faptul ca prea putini antreprenori pun accent pe maniera in care vor valorifica o idee de afaceri si mult mai mult pe idee in sine.
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon

Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate

Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
De asemenea, putini antreprenori cauta sa isi valorifice ideile de afaceri pe baza unui plan de afaceri, desi acest instrument ramane unul considerat de marii antreprenori ca mana lor dreapta, unealta care le arata cel mai scurt drum catre succes.
De asemenea, conform Mirelei Serban, "si mai putini intreprinzatori stiu sa genereze o proiectie de cash-flow, astfel incat sa intrevada pe un anumit interval de timp cum vor evolua sumele pe care le vor avea de plata (la stat si la furnizori), cum si cand trebuie acoperite etc; faptul ca nu stiu- nu este o problema; daca insa nu se intereseaza la cei care stiu- atunci pot avea o problema", citeaza Wall-Street.ro.
Mai mult, primele doua lucruri pe care orice antreprenor trebuie sa le faca dupa ce se ia decizie de infiintare a unei firme sunt de a contacta un avocat si o firma de contabilitate.
"Actuala conjunctura economica nu trebuie sa opreasca pe nimeni sa porneasca o afacere: sansele de succes raman la fel de mari, daca planificarea de business merge pe scenariul realist-pesimist privind mediul economic si se actioneaza in consecinta “, a mai notat Mirela Serban pentru Wall-Street.
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Cultura castravetelui anti-diabet
Castravetele amar cea mai profitabila cultura agricola din Romania la momentul actual

[GHID PRACTIC] Cresterea prepelitelor japoneze
Comanda acum ghidul afacerii tale cu prepelite japoneze CD-ul Cresterea prepelitelor japoneze Evita acum riscurile inerente inceputului unei afaceri

[GHID PRACTIC] Cultura de sofran
Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit