Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idee de afacere cu investitie minima si succes maxim - livrarea de colete in aceiasi zi

de Idei de afaceri 12 Mar. 2015 5068
4.35 din 13 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Si-a dat demisia de la slujba si a pornit propria afacere bazata pe livrarea de colete.

Cu zece ani in urma, Octavian Badescu era angajatul unei firme de curierat. Cunoscator al domeniului si a posibilitatilor, i-a venit ideea sa livreze coletele in aceeasi zi. Asadar, si-a infiintat o firma de curierat investind cateva mii de euro. Fiind bine condusa, afacerea s-a dezvoltat frumos iar anul trecut cifra de afaceri a ajuns la 1,5 milioane de euro.

"Anul acesta depasim doua, nu stiu ca sunt milionar, oricum, nu am mai multi bani decat aveam ieri", a spus Octavian Badescu, CEO Same Day.

Astazi, 40 de angajati livreaza medicamente, pasapoarte sau vize care trebuie sa ajunga in aceeasi zi la clienti. Ca sa adune mai multi bani pentru a-si extinde compania, Octavian Badescu a inceput sa vanda actiuni la bursa. Si micile firme care au o cifra de afaceri de peste un sfert de milion de euro au aceasta posibilitate.

La scurt dupa listarea pe bursa, o actiune a companiei lansate in 2008 cu numai opt angajati s-a scumpit cu 5 bani. Intr-o ora au fost vandute peste 15.000 de actiuni. Asta inseamna ca in conturile proprietarilor companiei au intrat peste 116.000 de lei. Adica 25.000 de euro.
Sursa: www.incont.ro

Sameday Courier - gama completa de servicii de curierat

"Inca din 2007 suntem activi in zona de e-commerce si in cea a livrarilor urgente, la temperatura controlata, pentru companii din domeniul medical," se arata pe site-ul firmei. In anul 2011 am demarat livrarile de flori.

In 2013 am intrat si pe segmentul de food delivery la nivel local, am devenit activi si in zona livrarilor postale adresate si in continuare lansam permanent servicii noi, care sa raspunda nevoilor actuale ale clientilor, urmarind indeaproape tendintele din domeniu."

Detalii: www.sameday.ro


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: idee de afacereidee afacereafacerelivrarelivrare coletecurierat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.35 din 5 - 13 voturi.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afacere de familie vs afacere mica cu angajati noi

de Idei de afaceri
12 Mar 2024
In cazul in care este vorba despre o afacere mica, pentru a ajunge la concluzia potrivita ar fi bine sa te consulti cu familia. Se vor implica in...

Ponturi si greseli - sfaturi pentru o afacere de catering

de Idei de afaceri
29 Ian 2024
Atunci cand demarati o firma de catering, trebuie sa evitati unele greseli. De cele mai multe ori, puteti observa lucrurile care nu va fac placere ca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]