Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri care iti aduc bani chiar si acum

de Florin Amariei 27 Aug. 2020 5105
4.04 din 37 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Da, poti porni la drum in antreprenoriat chiar si acum, in pandemie. Desigur, va trebui sa fii foarte atent/a, dar avem cateva idei de afaceri pe care le poti pune in practica pentru a-ti atinge propriul tel.

Iata ce idei de afaceri poti porni care sa iti aduca bani chiar si acum. 
 
Retinem, insa, de la bun inceput faptul ca startul pe care il presupune un business nu va fi niciodata o actiune simpla. Va trebui sa fii atent la multiple aspecte de-a lungul drumului, in functie de activitatea pe care te decizi ca o vei intreprinde. Cele mai importante doua lucruri, insa, sunt calitatea produsului/serviciului oferit si satisfactia clientului. Daca reusesti sa bifezi aceste doua aspecte inca de la inceput, vei reusi sa ai o afacere profitabila intr-un timp relativ scurt.
 
Simultan, nu uita sa iti incropesti un plan de afaceri care sa te ajute sa iti mentii obiectivul final pe drumul de parcurgere. E usor sa fii distras, asadar un astfel de document iti va fi de folos cand simti ca ai pierdut concentrarea pe subiectul principal. In plus, vei sti exact ce sa faci si cum sa faci cu resursele pe care le ai si cele pe care le obtii.
 
1. Contabil
Avand in vedere modificarile din ultima vreme cu privire la finantare pentru a preveni colapsul mediului privat, oamenii de afaceri au nevoie de un sprijin real cu hatisul legislativ. Daca te pricepi cu numerele, stii ce presupune fiecare ordonanta si lege noua, ai idee despre ce trebuie facut pentru a beneficia de facilitati fiscale si poti sa ii ajuti pe cei care au acum afaceri sa supravietuiasca controalelor specifice ANAF/ITM/BBO.
 
E important sa fii foarte atent cu clientii tai aici, dar e vital sa nu faci niciun fel de greseala! Trebuie sa fii foarte atent/a.
 
2. Reparatii biciclete
Societatea se schimba, iar obiceiurile tuturor se adapteaza timpurilor. Bicicletele devin o parte tot mai importanta din viata celor care traiesc in mediul urban. Fiindca astfel de mijloace de transport de calitate sunt destul de scumpe, intretinerea lor poate fi destul de costisitoare, daca nu e facuta corect.
 
Daca te pricepi la astfel de lucruri sau ai banii necesari pentru a angaja un meserias calificat, atunci nu ezita. Vom avea din ce in ce mai multi utilizatori de biciclete in centrele urbane din tara noastra. Ai timp suficient pentru a-ti construi brandul. Ai la dispozitie momentul ideal pentru a fura startul.
 
3. Conducator auto pentru servicii de ridesharing
Uber, FreeWay, Bolt, Yango sau altele sunt variante foarte bune pentru a obtine un venit suplimentar fara prea multe griji. Un PFA iti este suficient pentru a putea incasa bani legal, in functie de timpul pe care il ai la dispozitie.
 
Daca vrei sa evoluezi, atunci incearca sa pui bani deoparte si sa iti stabilesti o flota de masini pe care sa o pui la munca prin intermediul altora care vor sa faca bani. 
 
4. Servicii editoriale online
Orice afacere are nevoie uriasa de expunere online, mai ales in contextul in care ne aflam acum. Indexarea in motoarele de cautare sta in puterea cuvantului, iar un editor bun va reusi sa ajute o afacere sa ajunga pe drumul cel bun si sa ramana incontinuu in prima pagina.
 
O astfel de initiativa antreprenoriala necesita o atentie aparte si o dezvoltare constanta a propriului vocabular. Intr-acelasi timp trebuie sa constientizezi ca modificarile SEO apar periodic si trebuie sa tii pasul cu ele.
 
5. Consultant energie regenerabila
UE incearca sa puna la dispozitia cator mai multi cetateni variante de energie verde. Din nefericire, modul prin care se poate beneficia de acestea este unul destul de alambicat.
 
Poti sa ii ajuti pe cei care vor acest lucru sa afle exact ce au de facut, cat trebuie sa cheltuie, care sunt schimbarile la care trebuie sa se astepte si cate sunt de invatat pentru intretinerea corecta a acestor noutati.
 
In functie de timpul pe care il petreci cu ei, poti stabili tarife diferite. Unii iti pot cere doar informatii, altii vor solicita si asistenta pentru accesarea de fonduri. Tine doar de tine sa afli cum sa-ti multumesti cu precizia clientii.
 
Orice ai alege sa faci, iti dorim succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceribaniafaceri baniafaceri care aduc bani

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.04 din 5 - 37 voturi.

Articole conexe

Afaceri cu bani putini: idei de afaceri care iti aduc profit imediat

de Idei de afaceri
23 Feb 2023
Orice idee de afacere, trebuie sa fie sustinuta de rezultate concrete. Dintr-o multitudine de idei, timpul le pastreaza doar pe cele pregatite sa...

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]