Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri care se bazeaza pe munca antreprenorului

de Florin Amariei 06 Iun. 2019 6292
3.88 din 95 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa pornesti pe drumul provocator si rasplatitor al antreprenorului, atunci avem cateva propuneri de idei de afaceri care se bazeaza aproape exclusiv pe munca ta. Este, astfel, sigur de produsul sau serviciul livrat si pastrezi toti banii!

"Nu mai alergati dupa cai verzi pe pereti visand ca faceti UI-PATH-uri. Daca vreti sa faceti bani si nu va este frica de munca e loc enorm in piata", spune un antreprenor cu o firma relativ nou infiintata in Bucuresti.
 
Un prieten, fost director intr-o corporatie, si-a cumparat o scula de zugravire prin pulverizare si zugraveste cu ea sute de mp pe zi. E adevarat ca incepe lucrul la 6 dimineata si cand ajung fostii lui colegi la HUB e satul de munca. Face cu 3 angajati peste 15.000 euro pe luna profit si are productivitate mai mare ca 50 de zugravi.
 
Un alt fost corporatist, fostul nostru key account la o banca, si-a deschis un service auto in Militari si ofera servicii complete de service masini sub forma de beneficii companiilor. Adica companiile platesc pentru angajat un mic abonament lunar (beneficiu cam cum e cel de abonament la sala) si in acel abonament ei vin, iau masina, o duc la service, o repara si o aduc inapoi. Nu face fata la comenzi si mai deschide un service. 
 
O tip si-a facut o firma de curierat locala. Livreaza orice in aceeasi zi. Cand avem ceva de trimis in Bucuresti trimitem cu el. Atuurile lui sunt viteza, profesionalismul si faptul ca nu se lasa pana nu livreaza. A crescut de la 1 angajat (el) la 16 intr-un singur an. E mai scump putin decat curierii clasici dar este o oaza de profesionalism si seriozitate in lumea curieratului. 
 
Un alt tip care abia a terminat facultatea si-a facut un fel de kiosk gen street food. Curat si sanatos. Dimineata la ora 7 pot cumpara un sandvis bun si sanatos copiilor fara teama de "salmonele" sau nitriti. E acolo cu zambetul pe bune. Seara la 8 e tot acolo, obsedat de curatenie, un pic obosit dar tot cu zambetul pe buze. Nu stie si nu il intereseaza unde e hub-ul dar produce cat vreo 6 hub-isti. 
 
Peste cativa ani unii vor fi tot in meetinguri prin vreo multinationala, altii vor invarti in cafele prin hub-uri visand lovitura perfecta iar cei de mai sus vor fi bogati. 
 
Succes! Nu uita sa iti pui la punct planul de afaceri!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afacerimuncaantreprenor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.88 din 5 - 95 voturi.

Articole conexe

Antreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business

de Bianca Tila
17 Feb 2023
Suntem in 2023, iar acum modul de lucru s-a schimbat. Multi tineri doresc sa-si schimbe viata sau locul de munca incepand o mica afacere. Viitorul...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Care sunt cele mai frecvente greseli ale antreprenorilor incepatori si CUM pot fi evitate

de Idei de afaceri
25 Ian 2024
Administrarea unei afaceri nu este usoara, mai ales in vremuri de criza. Competitia este acerba. Dezvoltarile tehnologice se indreapta spre tine cu o...

Viata de antreprenor. Cum se obtin comenzile?

de Idei de afaceri
29 Nov 2023
Aceasta este partea cea mai chinuitoare a discutiei pentru amandoi. Nelinistea ta este usor de inteles, la fel si a lui. Pana acum totul s-a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]