Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici pe care le poti administra usor

de Florin Amariei 11 Iun. 2021 7529
4.68 din 38 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca iti doresti sa fii antreprenor, atunci poti incerca aceste idei de afaceri mici pe care le poti administra exact asa cum iti doresti. Nu iti vor manca prea mult timp dintr-o zi si vei putea chiar sa mentii si un job part-time.

Sa fii afacerist pare a fi o dorinta tot mai arzatoare a romanilor. Nu e un lucru usor de facut, insa vei culoage fix roadele muncii tale si vei imparti o parte din acestea doar cu statul roman. Bineinteles, discutiile avanseaza in momentul in care decizi ca vrei sa iti alegi un partener de afaceri sau un angajat. Pentru acest articol, insa, vom pastra situatia cat mai simplu posibil. Analizam, asadar, idei de afaceri mici pe care le poti incepe.
 
1. Meserias autorizat
Te pricepi la a repara diverse lucruri? Stii sa montezi un robinet sau sa fixezi alarmele obligatorii pentru gaz? Ai mai lucrat pana acum cu instalatii electrice? Poti repara o usa sau un geam termopan? E suficient sa pui bazele unei PFA si vei putea incepe sa lucrezi. Daca te afli intr-un centru urban mai mare al Romaniei, atunci vei putea sa gasesti o gama larga de clienti. Te poti folosi de social media pentru a-ti promova mica initiativa si de indexarea organica, asigurandu-te ca ajungi la potentiale clienti fara a investi prea multi bani in promovare. Un ghid complet despre acest lucru gasesti AICI.
 
2. Croitorie
Stii sa cosi? Faci asta de mult timp sau e un hobby pe care l-ai perfectionat prin practica? De ce sa nu scoti bani din asta? Foloseste-te de o forma legala de organizare si porneste-ti afacerea. Oamenii din ziua de astazi se axeaza pe tot felul de noutati IT si studiaza lucruri atat de diferite, incat uita de chestiuni de baza precum a coase o pereche de pantaloni. Poti sa faci acest lucru foarte usor si sa iti programezi fiecare client, astfel incat sa ai si un loc de munca part-time care sa nu fie afectat de aceasta initiativa proprie. Trebuie, insa, sa fii onest cu cei care apeleaza la serviciile oferite de tine si sa le spui din start ce si cat poti face. Nu iti ocupa prea mult timp cu un singur client. Ai nevoie de o plaja larga de oameni care sa vina la tine.
 
3. Consultant fiscal
Ti-a placut legislatia si ai mai incercat pana acum sa pui bazele unei firme? Ajuta-i pe altii sa intre in lumea antreprenoriatului. Poti oferi o gama larga de servicii: de la infiintare companie pana la administrarea cheltuielilor. Nu e usor, insa vei fi platit/a bine pentru munca pe care o depui. Aceasta idee de afacere poate fi adaptata si pe pachete, daca vrei ca oamenii sa stie din start ce pot obtine de la tine si pentru ce bani. Vei avea, bineinteles, nevoie de un site si de social media.
 
4. Ikebana
Nu iti zice nimeni sa fii expert in ale gradinaritului, dar daca ai facut o pasiune din a mentine o bucatica de teren ingrijita si gasesti in fiecare sezon noi metode de a infrumuseta imprejurimile, atunci afla ca poti face bani din asta. Arta de a aduce frumosul in ochii privitorului este un lucru pe care nu multi il pot face. Din fericire, oamenii apeleaza la astfel de cursuri. Vor sa invete cum sa puna in practica anumite stiluri pe care le-au vazut online sau prin reviste de specialitate chiar la ei acasa. Tu poti organiza sesiuni de weekend sau chiar cursuri intregi prin care garantezi o atmosfera relaxanta si o invatare placuta.
 
5. Spalatorie de masini
Preturile pentru a spala o masina au explodat in ultima perioada. Cu greu mai gasesti un loc in care sa iti poti spala masina rapid si ieftin. Poti da piata peste cap cu o astfel de investitie, daca vei gasi formula ideala prin care sa echilibrezi costul si profitul. 
 
Noi iti dorim succes si nu uita ca ai nevoie de un plan de afaceri pentru a incepe o afacere care sa prospere! 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriidei de afaceri miciidei de afaceri usoareafacere simpla

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.68 din 5 - 38 voturi.

Articole conexe

Puzzle. O idee de afacere simpla si de efect

de Idei de afaceri
05 Mar 2024
Un joc de puzzle poate aparea in multe variante si cand spunem acest lucru nu ne referim numai la forma pattern-ului de decupare. Pe piata...

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]