Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Idei de afaceri profitabile cu resurse putine? Da, este posibil!
Ideile de afaceri profitabile nu trebuie sa ne sape gauri in buzunare, sa ne aduca in pragul in care sa ne imprumutam la zece bani si o gramada de rude si prieteni. Economisirea este cheia catre succes si cei cu bune abilitati de gestionare a finantelor personale si cu o doza considerabila de auto-disciplina sunt cei cu sanse mari de succes in afaceri, nu doar in 2012.
Stim toti exemple de antreprenori care au pornit de jos, cu resurse limitate, din garajul locuintei, din bucatarii samd. Sunt exemple graitoare, exemple care ne arata ca orice este posibil atunci cand ne organizam, cand ne planificam strategiile de intrare in mediul business si de mentinere a unui climat de activitate profitabila.Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
Chiar si asa, cand avem exemple in fata noastra, procesul pare dificil, pare chiar prea putin posibil. Cum reusim sa trecem peste faptul ca nu avem destul capital, destul timp, destul resurse la dispozitie pentru a ne pune in aplicare ideile de afaceri si apoi, pentru a le dezvolta?
1. Banii. Banii nu sunt aproape niciodata destui pentru a ne pune in aplicare ideile de afaceri. De aceea economisim si cooptam parteneri de afaceri care sa detina resursele financiare necesare, cooptam investitori sau cautam modalitati de taiere a nivelului cheltuielilor.
2. Timpul. Multi sunt tentati sa isi abandoneze locurile actuale de munca pentru a-si valorifica ideile de afaceri cu toata forta. De multe ori, o asemenea decizie poate fi una catastrofala. Sa nu uitam ca nimeni nu ne garanteaza ca o idee de afaceri, fie ea geniala, se va transforma intr-o afacere profitabila si care sa ne ofere veniturile necesare pentru un trai decent. Este recomandat sa ne pastram locurile de munca pana in punctul in care vom observa semne solide de profit din partea afacerilor personale.
3. Reteaua de clienti. Nici clientii nu sunt destui pentru a ne baza pe planurile noastre. Clientii vin in timp si pe baza calitatii produselor si serviciilor pe care le oferim. Este recomandat sa nu ne bazam pe cantitate, pe numarul lor, ci pe calitate, pe puterea lor de achizitionare, pe retelele de clienti potentiali pe care ii putem coopta prin intermediul lor. Exista afaceri care sunt pe profit doar din directia a doi clienti importanti si afaceri care se bazeaza pe mii de clienti mici.
Articole conexe
Afacere cu microplante. Cum poti obtine profit dintr-un spatiu mic
de Bianca TilaRentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet
de Idei de afaceri3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit