Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei pentru deschiderea si dezvoltarea unei gogoserii

de Andrioae Ruxandra 16 Ian. 2018 19089
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi oameni prefera sa aiba un mic dejun compus dintr-o gogoasa si o cana de cafea si asta explica faptul ca gogosile vor ramane una dintre gustarile cele mai vandute din toata lumea. A deschide o gogoserie este o idee buna daca iti doresti sa intri in industria gustarilor si a mancarii.

Gogosile sunt mai ieftine in comparatie cu bauturile si oamenii vor cumpara intotdeauna mai mult de o gogoasa, ceea ce nu este valabil si in privinta cumpararii bauturilor racoritoare.

Mai jos ai cativa pasi pe care trebuie sa-i indeplinesti pentru a-ti incepe afacerea:

Afacerile cu gogosi si afacerile care tin de domeniul produselor de patiserie se afla in partea profiturilor de miliarde din industrie, motiv pentru care tot mai multi antreprenori incep francize lansand pe piata branduri care devin curand celebre. Un exemplu in acest sens este Dunkin` Donuts.

Oamenii care vor sa intre in afacerea vanzarii gogosilor au optiunea de a-si deschide propria gogoserie sau de a cumpara franciza unei gogoserii. Vei avea nevoie de un capital mare daca vrei sa cumperi cea mai buna franciza, dar si de mult ajutor pentru introducerea pe piata de marketing a gogosilor si a produselor derivate din gogosi.

Daca vrei sa fii un antreprenor independent si sa faci chiar tu gogosile, ai nevoie de abilitati antreprenoriale si de talent in bucatarie, precum si de gasirea unor strategii de marketing pentru a atrage clientela sa cumpere gogosile tale handmade.

Practic, afacerea ta va consta in vanzarea gogosilor. Ai putea adauga gogoseriei tale si alte tipuri de produse de patiserie, torturi sau prajituri, dar si cafea sau bauturi racoritoare. Ideea este sa variezi produsele, pentru ca potentialii tai clienti vor putea fi interesati si de alte produse.

In cazul in care nu te pricepi sa faci gogosi, iti poti aduce un partener de afaceri care sa devina co-fondator al afacerii si sa te ajute la prepararea gogosilor. Daca afacerea se dovedeste a fi una profitabila, poti adauga trucuri care sa atraga clientii. De exemplu, gogosile care au diverse topping-uri reprezinta un magnet pentru clienti, mai ales pentru copii, asadar trebuie sa te pregatesti si sa largesti gama de produse.

Va trebui sa te descurci cu furnizorii, cu cerintele clientilor, cu contabilitatea si va fi necesar sa ai idei noi in ceea ce priveste estetica gogosilor.

Afacerea ta trebuie sa aiba ceva unic, ce nu are competitia, iar pentru asta trebuie sa ai idei care mai tarziu se vor transforma in bani.

Citeste si articolul 3 francize de succes - afaceri care aduc profit in tot timpul anului >>

Sursa: www.startupbizhub.com



Tags: afaceriidei de afaceriafaceri micigogosigogoseriefranciza

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
08 Mai 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
09 Iul 2024
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Sep 2024
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]