Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Idei pentru deschiderea si dezvoltarea unei gogoserii
Multi oameni prefera sa aiba un mic dejun compus dintr-o gogoasa si o cana de cafea si asta explica faptul ca gogosile vor ramane una dintre gustarile cele mai vandute din toata lumea. A deschide o gogoserie este o idee buna daca iti doresti sa intri in industria gustarilor si a mancarii.
Gogosile sunt mai ieftine in comparatie cu bauturile si oamenii vor cumpara intotdeauna mai mult de o gogoasa, ceea ce nu este valabil si in privinta cumpararii bauturilor racoritoare.Ghid practic Realizarea de sapun natural
Cultura castravetelui anti-diabet
Cresterea prepelitelor japoneze
Mai jos ai cativa pasi pe care trebuie sa-i indeplinesti pentru a-ti incepe afacerea:
Afacerile cu gogosi si afacerile care tin de domeniul produselor de patiserie se afla in partea profiturilor de miliarde din industrie, motiv pentru care tot mai multi antreprenori incep francize lansand pe piata branduri care devin curand celebre. Un exemplu in acest sens este Dunkin` Donuts.
Oamenii care vor sa intre in afacerea vanzarii gogosilor au optiunea de a-si deschide propria gogoserie sau de a cumpara franciza unei gogoserii. Vei avea nevoie de un capital mare daca vrei sa cumperi cea mai buna franciza, dar si de mult ajutor pentru introducerea pe piata de marketing a gogosilor si a produselor derivate din gogosi.
Daca vrei sa fii un antreprenor independent si sa faci chiar tu gogosile, ai nevoie de abilitati antreprenoriale si de talent in bucatarie, precum si de gasirea unor strategii de marketing pentru a atrage clientela sa cumpere gogosile tale handmade.
Practic, afacerea ta va consta in vanzarea gogosilor. Ai putea adauga gogoseriei tale si alte tipuri de produse de patiserie, torturi sau prajituri, dar si cafea sau bauturi racoritoare. Ideea este sa variezi produsele, pentru ca potentialii tai clienti vor putea fi interesati si de alte produse.
In cazul in care nu te pricepi sa faci gogosi, iti poti aduce un partener de afaceri care sa devina co-fondator al afacerii si sa te ajute la prepararea gogosilor. Daca afacerea se dovedeste a fi una profitabila, poti adauga trucuri care sa atraga clientii. De exemplu, gogosile care au diverse topping-uri reprezinta un magnet pentru clienti, mai ales pentru copii, asadar trebuie sa te pregatesti si sa largesti gama de produse.
Va trebui sa te descurci cu furnizorii, cu cerintele clientilor, cu contabilitatea si va fi necesar sa ai idei noi in ceea ce priveste estetica gogosilor.
Afacerea ta trebuie sa aiba ceva unic, ce nu are competitia, iar pentru asta trebuie sa ai idei care mai tarziu se vor transforma in bani.
Citeste si articolul 3 francize de succes - afaceri care aduc profit in tot timpul anului >>
Sursa: www.startupbizhub.com
Articole conexe
Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAfaceri cu melci. Cum poti incepe acest business
de Idei de afaceriStrategia antreprenorului in afaceri
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit