Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La sfarsitul saptamanii se desfasoara cel mai mare targ de cariera la nivel national: Angajatori de TOP

de Matei Alexandru Ioanides 05 Apr. 2011 3624
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera la nivel national, ofera tinerilor profesionisti oportunitatea de a aplica la peste 2 250 de joburi, de a participa la studii de caz, seminarii de cariera, workshop-uri si prezentari ale celor peste 90 de companii participante. Intre 30 si 40 de programe de internship si management trainee sunt lansate in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP, 21 de seminarii de cariera si 3 workshopuri sunt disponibile pentru toti cei 15.000 de vizitatori care sunt asteptati in cele 2 zile ale evenimentului.

SUGESTIE:

Toti doritorii au posibilitatea de a primi feedback personalizat referitor la modalitatile de imbunatatire a CV-ului la standul "CV Clinic".

Targul se deschide vineri, 8 aprilie, in intervalul orar 10.00 - 18.00 si sambata, 9 aprilie, intre 10.00 si 17.00.

Peste 2.250 de oportunitati de cariera sunt adresate candidatiilor cu experienta, studentilor, proaspat absolventilor si masteranzilor, iar printre joburile disponibile exista atat pozitii entry level, mid-level cat si senior. Oferta companiilor acopera toate domeniile de activitate, iar cateva dintre pozitiile deschise sunt: Junior Software, IT Support Technician, Software Engineer (IT&C), Accounts Payable/Receivable  Business Analyst, Customer Service representative (BPO), Senior Advisor,  Auditor Junior (Consultanta si Audit), Business Analyst, Relationship Manager, Agent Servicii Client (Financiar-Bancar).

Din industria IT&C, Freescale Semiconductor Romania reprezinta una dintre companiile cu planuri ambitioase de recrutare pentru targul de cariera Angajatori de TOP: “Freescale Semiconductor Romania reprezinta unul dintre cele mai semnificative centre de design de inginerie software pentru compania americana Freescale Semiconductor Inc.

Aici, peste 200 de ingineri romani concep si dezvolta aplicatii software pentru platformele Freescale. Pentru 2011 avem in plan deschiderea de 40 noi pozitii la recrutare, care vizeaza ingineri software cu diverse nivele de expertiza, de la proaspat absolventi, pana la seniori pentru pozitii de architect de solutii.

Profilul general cautat este de expert in domeniul embedded software” a declarat Adrian Lupulescu, HR Manager Eastern Europe, Freescale Semiconductor.

In cadrul targului de cariera Angajatori de TOP, din perioada 8-9 aprilie, vizitatorii au oportunitatea:

-sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor participante;

-sa aplice CV-ul pentru cele 2 250 de pozitii deschise in cadrul evenimentului;

-sa participe la studii de caz, seminare si workshopuri de cariera;

-sa se informeze despre programele de internship si management trainee ale companiilor participante;

Un concept inovator la aceasta editie a Angajatori de TOP este Career Race, o competie ce ii provoaca pe tinerii profesionisti sa afle mai multe despre firmele care ii intereseaza si le ofera oportunitatea de a castiga traininguri puse la dispozitie de companiile partenere, de a participa la evenimente de tip „open days” sau „job shadowing”.

Case Study Challenge reprezinta un proiect nou care ofera tinerilor selectati posibilitatea de a intra in  competitie alaturi de alti tineri talentati unde isi pot demonstra creativitatea, spiritul de echipa, inovatia si abilitatile de intreprinzator intr-un studiu de caz dezvoltat de echipa INTACT Media Group.

Pentru a-si creste sansele de a obtine unul dintre joburile disponibile la Angajatori de TOP, le recomandam tinerilor sa se informeze despre companiile participante pe www.hipo.ro, sa verifice programul celor 21 de seminare de cariera si 3 workshopuri si sa participe la cele de interes pentru a afla mai multe informatii despre oportunitatile de cariera din compania respectiva. Dacia, Renault, Deloitte, BCR, Coca-Cola HBC, ING Bank, PwC, KPMG, BRD, Philip Morris, Oracle, IBM, Accenture, Intel, HP, Google, Ernst&Young, JTI, WNS, Bearing Point, Freescale sunt organizatiile cu care tinerii profesionisti vor putea interactiona in cadrul acestor prezentari.

Unul dintre workshopuri de cariera este Internships - first step to a career. Finalitatea acestui workshop este de a contura o imagine de ansamblu despre oportunitatile pe care le deschide un internship in cadrul companiei, de a descoperi care sunt obiectivele concrete ale unui astfel de program si in ce consta procesul de selectie.

Intre 30-40 de programe de internship si management trainee sunt lansate in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP. Cateva dintre companiile care au astfel de programe sunt: Carpatcement Holding, Infineon, Kraft Foods Romania, BCR, Coca-Cola HBC, Gameloft, Intact Media Group, JTI, Adrem Invest, Grup Renault Romania, KPMG, Microsoft, Raiffeisen Bank, Rompetrol, Schenker Romtrans, TeamNet, Unilever, Tenaris Silcotub, Bergenbier, Mazars, Pepsico. O parte dintre domeniile in care se vor desfasura aceste programe sunt: economic, tehnic si socio-uman. Pentru programele de internship pot aplica in general, atat studentii cat si masteranzi, in timp ce pentru programele de management trainee pot opta proaspat absolventii si chiar tinerii care au maxim 2 ani de la absolvire.

Targul de cariera Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 8 aprilie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 9 aprilie intre 10.00-17.00
 
Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro  




Tags: angajatori de topdaciacoca-colapepsicohipo

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]