Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magazinul viitoarei mirese: Afaceri de succes si pe timp de criza!

de Adela Simonescu 24 Ian. 2014 4160
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Unul dintre sectoarele cu rata impresionanta de crestere si dezvoltare este si cel al serviciilor de organizare de evenimente, in special de nunti si botezuri.

Si cum romanii au pretentii mari cand vine vorba despre evenimentele care le vor incununa cele mai frumoase momente din viata, se explica si popularitatea serviciilor de organizare de nunti, succesul magazinelor online si offline cu decoratiuni pentru nunti, rata mare a incasarilor pentru cofetariilor specializate in realizarea de torturi pentru nunti si nu numai.

O idee de afacere care ar putea avea succes extrem in 2014 este magazinul viitoarei mirese. Aici gasim rochii noi si second-hand, de cumparat si de inchiriat, decoratiuni si alte accesorii: lumanari personalizate, flori si aranjamente florale speciale, marturii si bijuterii, invitatii si rame foto, albume si nu numai.

Daca discutam cu un specialist in organizarea de nunti, vom realiza ca un astfel de eveniment cere eforturi uriase si numeroase produse. Capitalul necesar pentru a organiza o nunta, de la A la Z, este unul cu adevarat impresionant. Pentru clienti, o economie impresionanta s-ar face daca ar avea toate produsele necesare in acelasi loc, la oferta speciala.

Capitalul de care avem nevoie pentru  a incepe o astfel de afacere: Minim 70.000 de euro pentru ca aceasta afacere sa devina realitate si inca 10.000 de euro pentru asigurarea unui fond de cheltuieli neprevazute.

Veti avea nevoie de contracte de colaborare cu diverse case de moda sau cu croitorese care sa va execute rochii de mireasa pe comanda, cu furnizori de decoratiuni, bijuterii, albume foto, marturii, flori si nu numai! Lista de produse pe care le puteti comercializa prin intermediul magazinul este cu adevarat uriasa. Aveti sansa sa acoperiti o anumita nisa sau sa aveti un veritabil magazin universal pentru viitoare mirese.

Optiunea va apartine, insa capitalul financiar si non-financiar (volum de munca, energie, timp, angajati samd) vor fi foarte diferite. Stabiliti daca puteti sustine un astfel de model de afacere si un astfel de ritm de munca. Cu toate echipele de angajati, munca ce va va reveni va fi din plin.

Un aspect esential de care sa tineti cont este cel referitor la prezenta online. Succesul afacerii va fi asigurat, in mare parte, de pregnanta prezentei website-ului in cadrul motoarelor de cautare. Nu faceti rabat de la calitatea profesionistilor care va vor ajuta sa va faceti serviciile si imaginea vizibile in mediul online si in mediul offline.

De asemenea, esential este sa negociati in mod eficient contractele de colaborare cu firmele care va vor asigura produsele, materia prima si serviciile ce va vor permite sa va desfasurati activitatea la nivel inalt de productivitate; furnizori de materie prima (exemplu: textile pentru realizarea rochiilor de mireasa), furnizori de produse (exemplu: marturii si albume foto), de servicii (exemplu: aranjamente florale, fotografie profesionista samd).

La final, cel mai mult conteaza ca aceasta afacere sa devina realitate pentru o persoana pasionata de evenimente speciale, de eleganta, de nunti cu adevarat ca in basme.

Sa aveti succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: idei de afaceriafaceriafacereafaceri prosperemagazin mireseafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]