Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mica ta crescatorie de viermi poate ridica o afacere solida

de Andrioae Ruxandra 31 Aug. 2014 4485
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A creste viermi reprezinta o cale simpla de a transforma resturile organice intr-un fertilizator foarte practic. Este un mod ideal de a scapa de deseurile existente in orice locuinta si o oportunitate de afacere care poate aduce profit!

 
Pamantul in care stau viermii poate fi utilizat pentru cresterea fructelor si a legumelor; este un fertilizator care salveaza plantele de chimicalele prezente in fertilizatorii sintetici sau in pesticide.
 
Poti incepe afacerea cu o investitie mica, avand astfel rezultate mai bune. Daca nu ai experienta in cresterea viermilor, atunci incearca sa te informezi despre micul lor univers pentru a-ti da seama de ce ai nevoie atunci cand iti vei pune pe picioare afacerea. Foloseste containere solide pentru a strange solul intr-un loc, necesar pentru a construi "casa" viermilor. Solul trebuie sa fie umed si acoperit, pentru a feri viermii de razele soarelui. Incearca sa nu deranjezi portiunea de sol, pentru ca altfel viermii vor simti nevoia sa se deplaseze si in afara solului.
 
Cel mai agreat tip de hrana pentru viermi este reprezentat de resturile de bumbac si resturile cerealelor folosite la fabricarea berii. Va trebui sa adaugi si proteine in hrana viermilor pentru ca acestia sa creasca rapid. Unii fermieri adauga resturi de pui ca suplimente alimentare. Viermii trebuie sa stea la o temperatura si la o umiditate potrivite. Va trebui sa te asiguri ca viermii nu sunt purtatori de bacterii, astfel incat sa nu te contaminezi nici tu, nici clientii.
 
Este foarte important sa alegi ce fel de viermi vrei sa cresti, iar majoritatea fermierilor aleg sa creasca viermi rosii. Nu este o idee buna sa alegi viermi de pamant daca nu folosesc aceluiasi scop. Productia estimata pentru viermi este simpla, pentru ca acestia depoziteaza in jur de 900 de oua pe an, rata crescand exponential.
 
Cateva cai prin care iti poti recupera investitia este sa vinzi viermii ca momeala, pamantul in care locuiesc viermii fiind cel mai bun fertilizator care poate fi folosit pentru a creste fructe, legume sau plante. Pe langa faptul ca poti vinde ramele drept momeala in magazinele de pescuit, vei putea vinde si pamantul-fertilizator, asadar cei care vor sa planteze flori, legume sau fructe, vor apela la tine pentru a-si pune la punct gradina.
 
Poate ca nu este o oportunitate de afacere relaxanta, avand in vedere ca este vorba despre viermi, in special rame, dar poti fi sigur ca rolul acestora poate fi util pentru tine si pentru afacerea ta.
 
Mica ta crescatorie de viermi te poate determina sa iti deschizi un magazin cu momeala pentru pescuit si, poate, cu articole de pescuit. Multi oameni prefera sa cumpere momeala in loc sa caute singuri, asadar poti fi increzator ca afacerea ta va avea succes.
 
Sursa: www.startupbizhub.com 
 


Tags: afaceriviermicrescatorie viermiafaceri viermiidei de afacerimomealarame

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
08 Mai 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
09 Iul 2024
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Sep 2024
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]