Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Munca la domiciliu. Acum este posibil!

de Adina Vasile 27 Oct. 2011 6330
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Munca la domiciliu este un vis pe care il poti realiza daca ti-l propui. Daca raspunzi "da" la intrebarile de mai jos, pe care si le pun multi dintre noi, inseamna ca te poti gandi, poti lua in calcul posibilitatea de a deschide o afacere acasa.

• Esti obosit sa mergi zilnic catre un serviciu care nu-ti face placere?
• Esti tata sau mama de copii mici si ti-ar placea sa ii auzi si sa ii vezi crescand, insa locul tau de munca nu iti permite acest lucru?
• Ti-ar placea sa fii independent, sa fii stapanul timpului si al programului tau, sa ai mai mult timp pentru tine si familia ta?
• Ai nevoie de bani in plus in fiecare luna, rapid, pentru a rezolva diverse probleme financiare?
• Esti somer sau nu ai loc de munca si ai nevoie de bani urgent?
• Visezi la o viata mai buna?

Este posibil sa muncesti de acasa? Este un vis care poate fi realitate? Se pot castiga destui bani pentru a duce o viata decenta, pentru a-ti acoperi necesitatile si chiar mai mult decat atat?

Cu siguranta, raspunsul la aceste intrebari este "DA", este posibil sa-ti transformi in realitate visul de a lucra la domiciliu, de fapt sunt mii de persoane in lume care se bucura de aceasta activitate, iar tu poti fi una dintre ele. Nu conteaza situatia in care te afli, nu conteaza varsta pe care o ai, tu poti, de asemenea, sa lucrezi de acasa.

Noile tehnologii au facut ca aceasta sa fie posibil si nu vorbim de tehnologii inaccesibile, ci de un calculator, o simpla conexiune la Internet si cateva dintre excelentele oportunitati de pe piata pentru a munci acasa, necesare pentru a incepe o afacere din care sa castigi bani.

Avantajele muncii la domiciliu

Avantajele muncii de acasa sunt incontestabile si fascinante: de la stabilirea propriului program si nedepinzand de sefi indispusi sau care te exploateaza, pana la obtinerea de timp important pentru familia ta. Cat valoareaza asta? Poti sa-i pui un pret? Sa-i dai o valoare? Dar cum incepi?
 
Este posibil sa ai deja un loc de munca, care probabil nu te satisface sau poate ai o activitate economica proprie, dar care nu merge foarte bine sau poate da, dar simti ca viata incepe si se termina cu munca si nu te poti bucura impreuna cu cei pe care ii iubesti, familie sau prieteni, nu-ti ramane timp pentru ceea ce iti place: sport, hobby-uri, prieteni, studiu etc.

Cum sa lucrezi de acasa?

"Trebuie sa renunt la toate activitatile mele si sa risc cu o munca noua, la mine acasa?" Raspunsul este cu siguranta, "NU". Este convenabil sa incepi usor, cu o activitate de gen parte-time, pana cunosti randamentul, rentabilitatea si stabilitatea economica a acesteia.

O data ce-ti vei da seama ca noua activitate pe care o realizezi de acasa este una stabila si iti permite sa castigi suficient pentru a-ti acoperi necesitatile sau chiar mai mult, atunci este cel mai potrivit moment pentru a schimba total noua ta activitate si pentru a incepe sa vezi si sa te bucuri de viata dintr-o perspectiva noua, mai eficienta si mai productiva.

A munci de acasa este un proces, un inceput de drum, pe care, daca il urmezi, daca perseverezi, vei putea si tu sa te bucuri de beneficiile de mai sus. De aceea, recomandarea mea este: "Incepe ACUM!" Cu cat incepi mai devreme, cu cat iei decizia mai repede de a lucra de acasa, cu atat te vei bucura mai curand de o viata noua.

Daca nu risti niciodata sa incepi, de teama, atunci niciodata nu vei ajunge sa-ti schimbi viata si sa cunosti succesul, si poate peste cinci ani te vei plange ca nu ai avut curajul sa incepi ceva nou.

Gandeste-te: Cum va arata viata ta peste 2, 5 sau 10 ani daca incepi chiar astazi o noua oportunitate de afaceri? Cum va arata viata ta peste 5 sau mai multi ani daca nu o faci? A trecut ceva timp de cand esti in cautare de oportunitati, dar de fiecare data cand esti pe punctul sa te decizi, renunti? Poate acum este momentul sa te lasi de cautat si sa incepi o afacere. T

Ti-e frica de un esec? Pot da gres doar cei care niciodata nu au incercat ceva si au sfarsit singuri, dupa o viata de munca dureroasa. Daca nu incerci, este foarte probabil sa incepi si sa termini la fel. Numai incepand ceva nou vei avea sansa unei schimbari.

Bucura-te! Daca ai succes vei avea o viata plina de satisfactii. Chiar daca nu vei reusi de la inceput, vei fi mandru ca macar ai avut curajul sa incerci ceva, vei invata multe lucruri noi si vei fi intr-un nou punct de plecare pentru a incerca inca o data sa-ti implinesti visul.
 
Asa au facut barbatii si femeile de succes pe care astazi ii cunoaste toata lumea, de la acei intreprinzatori de succes din orasul tau, pana la Bill Gates, Donald Trump sau Robert Kiyosaki. Vietile lor sunt pline de esecuri ridicole inainte de a fi cunoscut succesul. Cheia succesului lor este ca "niciodata nu au renuntat".

Cititi si "Afaceri la domiciliu cu bani putini"



Tags: munca la domiciliuprogramtimp liberpropria afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Mentoring-ul pe intelesul tuturor. Cum se diferentiaza de coaching si cum te poate ajuta un program de mentorat

de Bianca Tila
09 Nov 2023
Mentoring-ul este un instrument strategic care poate fi ales de managementul organizatiilor mari pentru a face o integrare cat mai reusita a...

Romania va adopta programul Kurzarbeit. Firmele, sprijinite pentru a nu-si concedia angajatii

de Florin Amariei
22 Iun 2020
Conform declaratiilor facute luni de Ludovic Orban, Romania va adopta program Kurzarbeit prin care firmele vor fi sprijinite pentru a nu-si concedia...

Proiectul Critbiz ofera programe gratuite de antreprenoriat si fonduri nerambursabile

de Florin Amariei
27 Iul 2018
Circa 400 de participanti vor putea accesa cursuri gratuite de antreprenoriat si o finantare nerambursabila de pana la 40.000 de euro prin programul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]