Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obiceiuri pe care trebuie sa le ai daca iti doresti succes pe plan profesional

de Camelia Diaconu 28 Feb. 2020 4217
4.27 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu de putine ori am vazut oameni de succes, aglomerati in fiecare zi cu o multime de activitati extra si ne-am intrebat: “oare ei cum reusesc sa faca asta?”. Oamenii de succes sunt persoanele care au renuntat de mult la critici si prejudecati si au incercat intotdeauna sa munceasca din greu pentru a-si atinge obiectivele.

Succesul profesional este o arma pe care trebuie sa stii sa o porti atunci cand este cazul, cheia reusitei fiind intotdeauna la tine. Cu ce sunt diferiti oamenii de succes fata de un om simplu care nu a reusit sa cunoasca aceaasta cale?
 
Din fericire, cu totii suntem diferiti. Fiecare actionam dupa propriile reguli, fara sa vrem de multe ori sa luam in calcul sfaturi, care ne-ar putea fi de mare folos. Ei bine, oamenii care au cunoscut deja succesul, indiferent ca vorbim despre viata personala sau profesionala, sunt persoanele care au obiceiuri diferite si care intotdeauna actioneaza diferit. Iata si cateva dintre obiceiurile pe care trebuie sa le cunosti, mai ales daca iti doresti sa urmezi calea succesului!
 
Depaseste tiparele. Daca ai fi crezut ca, pentru a avea succes, trebuie sa urmezi niste reguli bine scrise de altii, atunci te inseli. Succesul vine atunci cand aduci o noutate, atunci cand ai curajul sa risti si sa aduci in fata publicului o imagine noua, dar cu argument solide pe care sa le sustii. Nu e de mirare ca marii milionari ai lumi au decis sa mearga dupa propriile reguli si au reusit sa evolueze, lasandu-i cu mult in spate pe cei care credeau ca au gasit reteta succesului. 
 
Renunta la opulenta. Da, oamenii de succes sunt bogati, dar nu epateaza prin asta. Pentru a avea succes, nu ai nevoie sa te exteriorizezi printr-un stil de viata opulent. Stereotipul succesului financiar nu inseamna un stil de viata luxos prin intermediul unor masini ori a unor case mari si extravagante. Oamenii de succes sunt, de fapt, oameni simpli, care stiu cand este momentul potrivit sa faca o achizitie, o investitie pe termen lung, dar si cand este cazul sa se retraga, pentru a nu distruge ceea ce au cladit in timp. 
 
Nu te teme de esec. Teama, in orice fel de activitate, nu este decat o forma frumos ambalata de frica, de care nu stii cum sa te mai feresti. Nu exista un drum usor pe care sa il parcurgi si sa ajungi catre succes. Intotdeauna vor exista situatii dificile, care iti vor da planurile peste cap, dar teama de esec nu trebuie sa apara. Continua sa iti asumi riscuri, sa indraznesti sa iti asumi lucruri si sa iti atribui intotdeauna activitati pentru care esti in masura sa le duci la bun sfarsit, indiferent care este drumul pe care trebuie sa il parcurgi. 
 
Ai grija de tine. Fii atent cu sanatatea ta, indiferent de activitatile pe care trebuie sa le desfasori. Studiile au demonstrat faptul ca, oamenii de succes au grija de sanatatea lor, acorda o importanta majora sportului, dar si alimentatiei sanatoase, stiu cand nu trebuie sa faca excese si mai ales sunt activi zilnic. Oamenii de succes nu au nevoie de un arsenal de personal care sa le faca treburile zilnice, asa ca ocupa-te singur sa iti infrumusetezi viata, si fii sigur ca esti in masura sa te descurci singur. 
 
Indiferent de afacerea pe care vrei sa o incepi ori pe care deja ai inceput-o, fii sigur ca esti persoana care poate avea aceste obiceiuri zilnice. Iti va fi mult mai usor sa reusesti, vei fi in masura sa vezi lucrurile diferit, dar sis a actionezi diferit. Pentru ca, nu uita, lucrurile diferite, aduc intotdeauna ceva nou!


Tags: obiceiuri pentru successucces in afaceriplan de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.27 din 5 - 15 voturi.

Articole conexe

Realizarea unui plan de afaceri eficient - solutia succesului in business

de Florin Amariei
12 Mai 2021
De la esec, pe culmile succesului! Planul de afaceri face diferenta! Te sperie doar gandul de a pune pe hartie cate ceva despre afacerea ta? Nu te...

Abilitati pe care trebuie sa le ai daca iti doresti succes in afaceri

de Camelia Diaconu
10 Ian 2020
Indiferent de domeniul ales, orice antreprenor care isi doreste sa porneasca o afacere pe cont propriu, are nevoie sa stie ca exista cateva abilitati...

3 sfaturi pentru un start de succes in afaceri

de Magdalena Popa
28 Ian 2015
Ca lucrator in domeniul afacerilor, ai sansa sa intalnesti sute de antreprenori in fiecare an. Asa cum iti poti imagina, avem de multe ori de-a face...

Cum sa-ti asumi riscurile daca vrei sa ai succes in afaceri?

de Anca Raileanu
24 Nov 2014
Mark Zuckerberg a spus la un moment dat ca "intr-o lume aflata in schimbare continua si rapida singura stategie garantata esecului este aceea de a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]