Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obtine un loc fruntas in industria hamburgerilor

de Andrioae Ruxandra 04 Aug. 2014 2078
3.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Desi hamburgerii raman cel mai aprig competitor din industria fast-food, cei care se ocupa de burgeri au inovat burgerii cu branza, chiar si burgerii de tip vegan. Indiferent de felul in care vezi aceasta industrie, competitia este una foarte stransa. Inceperea unei afaceri intr-o industrie atat de competitiva presupune o planificare si o viziune pe masura.

 
Informeaza-te despre aceasta industrie si de felul in care afacerile cresc, identifica nevoile clientilor si oportunitatile de pe piata de afaceri. Gaseste o modalitate ca afacerea ta sa satisfaca aceste nevoi si oportunitati pentru a invinge competitia.
 
Creeaza un plan de afacere luand in calcul fiecare aspect al afacerii, de la operatiuni pana la costuri financiare. Identifica clientela-target careia se va adresa afacerea ta, dezvolta metodele de promovare si fa-te cunoscut in randul amatorilor de fast-food.
 
Putin probabil ca hamburgerii tai sa devina la fel de celebri ca cei de la McDonald`s, dar poti face in asemenea fel incat sa fie apreciati pentru ingredientele continute. Trebuie sa iti inregistrezi afacerea si sa fixezi o structura de afacere, de genul unui parteneriat sau corporatie.
 
Indiferent daca vei cumpara sau daca vei inchiria locatia in care afacerea ta se va desfasura, trebuie sa o securizezi. Locatia trebuie sa fie suficient de spatioasa pentru ca echipamentele de lucru sa incapa, rezervand spatiu suficient clientilor. 
 
Mobileaza-ti locatia cu tot ceea ce este necesar, obtine aprobarile celor care se ocupa cu controlul calitatii si instruieste-ti angajatii sa fie sociabili atunci cand vor fi fata in fata cu clientii. 
 
Fa in asemenea fel incat afacerea ta sa devina cunoscuta, sa indeplineasca cerintele clientilor si sa isi pastreze autenticitatea. Clientii vor intotdeauna ceva nou, au curiozitati care le pot fi satisfacute in mod constructiv, ceea ce pentru tine ar insemna profit. 
 
Promoveaza-ti afacerea intr-un stil alert, dar elegant; clientii nu trebuie sa iti cunoasca teama de esec sau disperarea ca nu vei avea destule vanzari sa acoperi cheltuielile. Pe ei nu-i intereseaza problemele afacerii tale, nu-i intereseaza daca o inchizi sau daca o vei desfasura in continuare, ei vor sa primeasca produsele, iar tu trebuie sa fii acolo sa le oferi. Cu cat iti vei oferi produsele si serviciile intr-un mod adecvat si organizat, cu atat mai mult profiturile tale vor atinge cote acceptabile pentru o afacere noua.
 
Sursa: smallbusiness.chron.com
 


Tags: afacerihamburgeriafaceri hamburgeriafacere ineditaafaceri mancare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]