Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitatea de a fi investitor - una dintre caile spre succes

de Andrioae Ruxandra 27 Iun. 2014 2092
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Investirea si introducerea intereselor tale pe piata financiara vin la pachet cu noua ta afacere. Este o modalitate pentru cei care vor sa lucreze independent, carora le place sa studieze graficele analitice despre piata de afaceri.

 
Pentru a deveni investitor, va trebui sa te implici financiar la inceputul zilei, sa zicem, si apoi sa vinzi totul la sfarsitul zilei. Munca ta va consta in investirea pe piata facand cercetare. 
 
A fi investitor este genul de afacere pe care o adopta cei foarte concentrati si care au abilitatea de a dibui micile detalii care se ascund in investitii.
 
Trebuie sa inveti continuu despre tine pentru a iti dezvolta abilitatile tehnice, pentru a recunoaste stereotipurile pietei si cum sa descoperi si sa adopti strategii financiare de marketing pentru afacerea ta.
 
Cu cat investesti mai mult capital, cu atat creste toleranta la risc. Piata este plina de diferite tipuri de investitii, iar tu trebuie sa devii un expert in aceste zone de contact, precum: valori, obligatiuni, bunuri de consum, gasirea clientilor interesati de expertizele tale si profitul tau de pe urma oferirii serviciilor.
 
Trebuie sa ai abilitati financiare si analitice, sa navighezi cu usurinta pe internet, sa te pricepi la investitii si la programele aferente, sa poti dezvolta grafice, sa fii organizat si sa lucrezi sub presiune. Te poti instrui singur "jucandu-te" cu banii in timp ce inveti cum functioneaza software-ul pentru investitii si in timp ce intelegi piata in care vei activa. Gaseste tutorialele online de calitate care te vor ajua sa minimalizezi pierderile care pot sa puna capat carierei tale in investitii.
 
Este important sa stii cursurile actiunilor si felul in care acestea au impact asupra afacerii tale. Nu este o cariera simpla, ci una care cere foarte mult creier si o dedicare totala pentru a gasi elementele-cheie care iti vor aduce bani.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afaceriafaceri de succesoportunitati de afaceriantreprenoriinvestitoriafaceri investitii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Antreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business

de Bianca Tila
17 Feb 2023
Suntem in 2023, iar acum modul de lucru s-a schimbat. Multi tineri doresc sa-si schimbe viata sau locul de munca incepand o mica afacere. Viitorul...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]