Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ponturi si greseli - sfaturi pentru o afacere de catering

de Idei de afaceri 29 Ian. 2024 1022
Ponturi si greseli - sfaturi pentru o afacere de catering
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Atunci cand demarati o firma de catering, trebuie sa evitati unele greseli. De cele mai multe ori, puteti observa lucrurile care nu va fac placere ca si client la concurenta si sa le evitati in propria afacere.

Lucruri de evitat intr-o afacere de catering:
 
- Nu va asteptati sa obtineti finantare doar prin simpla prezentare a planului de business pe un servetel. Cu cat planul de afaceri este mai profesional, cu atat veti avea sanse mai mari de a obtine bani.
 
- Nu ignorati factorul demografic din zona de activitate a firmei de catering. Demararea unei firme de catering scumpe intr-o zona saraca nu va va aduce nici macar bugetul investit.
 
- Nu va bazati pe sfaturile unor oameni care nu au activat in zona cateringului. Nu ascultati de pesimisti. Ascultati-i pe cei care stiu despre ce vorbesc. Cand va aflati in cautarea unor ponturi, fiti atenti la sursele de finantare. Ele va pot da studiile „peste cap”.
 
- Nu va bazati pe o tehnica de marketing in detrimentul alteia. Aveti nevoie sa va concentrati atat asupra contactelor online, cat si offline. Chiar daca locuim intr-o lume „virala”, dominata de social media, aveti nevoie de contact personal cu oamenii pe care ii serviti, prin firma dumneavoastra de catering.
 
- Nu abordati un business de catering daca personalitatea dumneavoastra este una opusa riscurilor. Detinerea unei afaceri este un risc in sine, iar daca nu va asumati un asemenea risc, o sa aveti multe nopti albe, nedormite si o sa va distrugeti sanatatea, deoarece veti face un lucru pe care nu vi-l doriti.
 
Daca doresti sa infiintezi un business de catering, trebuie sa stii sa-l construiesti de la zero. Daca doresti sa obtii succesul, ai nevoie de o abordare diferita. Analizeaza punctele simple, pentru a te asigura ca nu vei inregistra un esec atunci cand deschizi firma de catering.
 
In primul rand, trebuie sa te folosesti de tehnicile de marketing deprinse de-a lungul timpului, pentru a-ti promova businessul de catering si nu ai voie sa consideri „spammingul” o optiune. Exista firme de catering care incep bine si apoi isi „streseaza” clientii zi si noapte. Cand analizezi acest tool obiectiv, vei vedea ca este dezastruos pentru afacerea ta.
 
Afacerea ta de catering trebuie sa aiba un site usor de navigat. Nu in ultimul rand, trebuie sa intelegi piata in care activezi! Este imposibil sa incepi o afacere, daca nu stii nimic despre piata tinta.
 
In concluzie, daca esti sau nu antreprenor si vrei sa demarezi o afacere in catering, care sa fie profitabila si sa infrunte cu succes concurenta, asigura-te ca tii cont de sfaturile specialistilor. Nimic nu te va ajuta mai mult decat perseverenta. Aceasta reprezinta secretul succesului.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: cateringfirma de cateringponturi cateringgreseli afacere

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Spatiul si dotarile unei firme de catering

de Idei de afaceri
24 Oct 2023
Functionalitatea unitatii de catering este realizata prin prezenta celor trei grupuri de spatii: spatii productive, spatii de deservire si...

Ce trebuie sa stii daca vrei sa iti deschizi o afacere de catering

de Camelia Diaconu
22 Iul 2020
Pentru multi dintre noi gatitul nu mai este doar o necesitate, ci o pasiune transformata uneori in adevarate opera de arta ridicate la rang inalt in...

Ghid complet de start-up: Cum iti faci firma de catering

de Ilinca Dobrescu
09 Dec 2014
In mod clar, in 2014 nu mai avem timp pentru un start-up, oricat de simpla ar fi ideea de afacere. Dar mai avem timp pentru a pune pe hartie schita...

Pasionat de gastronomie? Deschide o firma de catering si obtine profiturile dorite!

de Ilinca Dobrescu
07 Mar 2014
Se prea poate ca in 2014 sa fim martorii unei adevarate explozii in industria firmelor de catering. Mancare cu specific tailandez, filipinez,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]