Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Poti sa faci bani din propria pasiune? Da!

de Florin Amariei 21 Feb. 2020 6568
4.36 din 71 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Toata lumea vrea bani (multi si repede), dar multi rateaza sansa de a-si pune in practica propriul vis, propria dorinta cu privire la antreprenoriat. De ce sa nu fructifici o asemenea sansa fara a-ti ignora propria persoana? De ce sa nu mentii avantul acesta pentru a porni o initiativa privata si sa adaugi propria ta viziune?

Si nu e greu! Nu trebuie sa sacrifici mare lucru, mai ales daca vorbim de modul in care inspiri ideea de afaceri copiilor tai.
 
Toti cei care avem copii suntem macinati, la un moment dat, de intrebari privind viitorul lor. Este normal, firesc si face parte din "meseria" de parinte. 
 
Exista, insa, ceva ce PUTEM FACE: putem sa incercam, sa-l incurajam, sa-i oferim variante si alternative. Trial and error, pana cand gasim acel ceva care i se potriveste si il intereseaza. Cel mai important lucru este sa ii punem la dispozitie sansa de a avea acces la informatie, pentru a putea decide in cunostinta de cauza.
 
Stim deja ca adolescentii isi doresc succes rapid si bani multi. Cum ii ajutam sa inteleaga ca trebuie sa fie mult mai seriosi pentru a ajunge acolo?
 
Timpul s-a comprimat pentru copiii ce sunt acum in zona 14-19 ani. Filmele la care se uita au episoade de 35 de minute. Cartile pe care le citesc au cuvinte usor de digerat, multe dialoguri si actiunea pornind de la pagina a doua. Conversatiile purtate pe Insta sau Whatsapp au atat de multe prescurtari incat par cursuri de criptologie. Aceasta este lumea lor. Totul repede, acum si cat mai direct.
 
Ajuta-l sa inceapa cu dreptul! Ofera-i acces la informatia potrivita!
 
Ai la dispozitie o lucrare dedicata Generatiei Z si parintilor lor: Cursul Video Ghidul adolescentului intreprinzator - Cum sa faci bani pornind de la o pasiune.
 
Este cursul care transforma visele adolescentilor in realitati... palpabile! Vezi AICI ce contine acesta.
 
bani pasiune copii
 
De ce un Curs Video? Pentru ca noua generatie, din care face parte si copilul tau, este generatia video. Inteleg si urmaresc mult mai bine ceva in format vizual, dovada consumul imens de Youtube, Facebook si Instagram. Este exact ceea ce le trebuie pentru a fi atenti si a asimila rapid. 
 
Tocmai de aceea, cursul este:
  • structurat pe capitole;
  • completat cu Exemple, Modele si Exercitii practice;
  • cu o durata totala de 120 de minute.
 
Consulta acum singurul curs cideo dedicat adolescentilor despre cum sa porneasca o afacere de succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: banipasiuneafaceritineriadolescenticurs video

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.36 din 5 - 71 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]