Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proiectul Critbiz ofera programe gratuite de antreprenoriat si fonduri nerambursabile

de Florin Amariei 27 Iul. 2018 3167
5 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Circa 400 de participanti vor putea accesa cursuri gratuite de antreprenoriat si o finantare nerambursabila de pana la 40.000 de euro prin programul Critbiz.

Programul Critbiz ofera cursuri gratuite de antreprenoriat pentru 400 de participanti si finantare nerambursabila depana la 40.000 Euro pentru cele mai bune 48 de planuri de afaceri. Programul se adreseaza persoanelor cu varsta intre 18 si 64 de ani cu din regiunea Nord-Vest (judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Salaj si Satu Mare) si care vor sa infiinteze o afacere noua in regiune indomeniul industriilor creative sau IT in mediul urban. 
 
In cadrul programului vor participa la formare antreprenoriala 400 de participanti din regiune, cel putin 28 din fiecare judet.
 
Cursurile acreditate de formare antreprenoriala au o durata de 40 de ore. La sfarsitul perioadei de formare se organizeaza concursul planurilor de afaceri, in urma caruia vor fi alesi cei 48 de aplicanti care vor primi finantare nerambursabila de pana la 40.000 euro.
 
Pentru a participa la concursul planurilor de afaceri, antreprenorii trebuie sa fie inscrisi in program pana pe 31 iulie.
 
Calendarul cursurilor si pagina de inscriere poate fi gasit pe site-ul Critbiz.
 
Cei mai buni 15 planuri de afaceri din fiecare judet vor fi selectati pentru a participa la sesiunile de pitching judetean, unde cate 4 planuri de afaceri din fiecare judet vor castiga finantare. Dupa aceea va urma o sesiune de pitching regional, unde alti 24 de planuri de afaceri vor putea sa obtina finantare. Dintre cele 48 de planuri de afaceri finaliste, 24 trebuie sa provina din industriile creative si 24 din domeniul IT. Sesiunile de pitching vor fi organizate in toamna anului curent.
 
Programul CRITBIZ este derulat de Asociatia pentru Promovarea Afacerilor in Romania , care a primit finantare prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020. 
 
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: programul critbizcursuri gratuite pentru antreprenorifinantare nerambursabila afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 8 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]