Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Renovarea imbogateste

de Andrioae Ruxandra 19 Iun. 2014 2109
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mark Loberg avea 37 de ani cand a intrat in biroul sefului sau, dealer de masini in Phoenix, si si-a dat demisia dupa 20 de ani petrecuti in industria auto, fara sa aiba habar ce va face mai tarziu. Tot ceea ce stia era faptul ca voia sa fie propriul sau sef. Loberg a infiintat o companie care cauta distribuitori pentru adeziv de podea folosit la renovarea garajelor.

 
Dupa ce a analizat piata, si-a dat seama ca Phoenix ar fi o ocazie buna pentru a incepe afacerea. 
 
Loberg a lansat franciza in 2002 si s-a extins rapid in 38 de state si 3 provincii canadiene, precum: Los Angeles, Sacramento, Riverside, San Bernardino, California, Cleveland, Philadelphia, Boston si Texas. 
 
"N-am fost tamplar, instalator sau pictor. Am inceput ca un om care se pricepe la lucru manual si care a avut foarte multa ambitie. Asta a fost cheia succesului meu", spune Loberg.
 
Premier Garage are aproape 90 de angajati, cu centre de prelucrare si distributie in Phoenix si Atlanta, incluzand camioane dispuse sa transporte produsele francizelor din intreaga tara.
 
Loberg si-a dat seama, la inceputul afacerii, ca aceasta industrie se afla inca in dezvoltare. Apoi, a aflat ca francizele sunt evaluate la nivelul pietei si la un nivel teritorial determinat de numerosi factori, incluzand populatia, dimensiunea geografica, nivelul profiturilor si al pietei. 
"Oamenii sunt atrasi de faptul ca nu impunem suprataxa. Este unul dintre lucrurile care se vor compara intotdeauna intre francize", sustine Loberg. El spune, de asemenea, ca Premiere Garage a atras pompieri si ingineri, inclusiv proprietarii altor francize. Toti cautau o nisa care sa le aduca profit in industria imbunatatirii caselor. Loberg a intampinat multe probleme ca francizor, pe care nu le prevazuse, dar formula succesului sau nu s-a schimbat. 
Potrivit antreprenorului, "cu siguranta, totul in viata presupune provocare atunci cand incepi ceva nou. Cand vinzi sosete, masini sau garaje, clientii sunt cea mai importanta grija de care trebuie sa te ocupi, oferindu-le servicii de calitate."
 
Mark Lober si-a inceput cariera ca dealer de masini inainte sa se lanseze in afaceri. Premier Garage este cel mai mare provider din America de Nord care ofera servicii de imbunatatire a garajelor si cea mai mare franciza din industrie.
 
Sursa: www.sbomag.com
 


Tags: antreprenoriafaceriidei de afacerioportunitati de afacerifrancizadealer masiniadeziv podeaafaceri renovare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Antreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business

de Bianca Tila
17 Feb 2023
Suntem in 2023, iar acum modul de lucru s-a schimbat. Multi tineri doresc sa-si schimbe viata sau locul de munca incepand o mica afacere. Viitorul...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]