Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Restaurantul frantuzesc in care mananci fara griji!
Descoperim din ce in ce mai multe idei de afaceri care reusesc sa ne uimeasca prin noutatea si creativitatea conceptelor utilizate. Astazi descoperim un restaurant frantuzesc care permite persoanelor care sufera de diverse alergii sa consume hrana fara niciun fel de griji.
Mon Histoire dans l'assiette este numele restaurantului destinat in mod special celor care sufera din cauza unor alergii diverse. Cei care au gandit conceptul din spatele acestei afaceri au reusit sa puna la punct un meniu care elimina 11 dintre cele mai comune alergii, reducand grijile consumatorilor, noteaza Springwise.
Cresterea prepelitelor japoneze
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Iata inca una dintre acele idei de afaceri care centreaza nevoia de solutii pentru cei care sufera de boli si afectiuni. Aceste solutii cer rezolvare rapida si reusesc sa intre in categoria celor pe baza carora se pot lansa produse si servicii cerute in mod constant, in mod neintrerupt si neconditionat de criza economica sau alte aspecte.
Restaurantul Mon Histoire dans l'assiette este localizat in Lyon si detine un meniu concentrat pe retete culinare preparate din ingrediente organice si fara gluten, oua, lactoza, alune, nuci, soia, mustar, scoici, telina, susam sau lupin. De asemenea, meniul se modifica in functie de sezon, incluzand cat mai multe alimente necesare pentru o alimentatie corecta, cat mai sanatoase pentru clientii lor.
Mai mult, meniurile vin cu toate detaliile ingredientelor utilizate, totul pentru a asigura consumatorii ca nivelul de transparenta este in permanenta unul maxim. Restaurantul se adreseaza nu doar celor care sufera din cauza alergiilor, ci tuturor consumatorilor de hrana "creativ combinata, plina de aroma si sanatoasa", mai noteaza Springwise.
Nu in ultimul rand, Mon Histoire dans l'assiette ofera meniuri destul de convenabile ca pret, media unui fel de mancare fiind de 13.50 de euro.
Restaurant descoperit astazi se mandreste ca fiind primul care introduce un meniu lipsit de alergeni in totalitate.
Iata ca descoperim idei de afaceri care ne inspira extrem de mult in procesul de valorificare a propriilor noastre idei. Descoperim grija pentru consumatori ca ramanand un aspect esential pentru succesul oricarei idei de afaceri, alaturi de necesitatea de a imbina creativitatea cu inovatia si cu o doza puternica de originalitate.
Ghiduri practice
[GHID PRACTIC] 3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Fa-ti propria afacere cultivand trei arbusti miraculosi care te pot imbogati
[GHID PRACTIC] Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul Propriul meu plan de afaceri Ai planuri de afaceri standard - aplicabile in orice domeniu
[GHID PRACTIC] Cultura de sofran
Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri



