Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Riscuri mai mici in start-up-ul ideilor de afaceri profitabile

de Maria Nicutar 13 Oct. 2011 3747
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

2011 a fost si inca mai este un an greu care si-a pus amprenta asupra tuturor. Poate mai mult decat asupra oricui, 2011 si criza economica si-a aratat puterea asupra detinatorilor de afaceri si asupra detinatorilor de idei de afaceri. Indiferent cat de profitabile par si sunt unele idei de afaceri, riscurile la care ne expunem cand pasim catre statutul de antreprenori sunt mari, prea mari pentru multi dintre noi.

In acest context, multi isi abandoneaza ideile de afaceri, chiar si cand acestea detin un potential de dezvoltare excelent, cand acestea sunt demarabile cu bani mai putini si contra unui program de lucru mai flexibil.

Iata care sunt cele mai eficiente modalitati prin care putem sa ne punem in aplicare ideile de afaceri profitabile cu riscuri minine:


1.    Demaram afaceri in sistem de franciza. Ideile de afaceri cu preluarea de francize sunt excelente pentru perioadele de criza economica. Costurile sunt suportabile de majoritatea celor care cocheteaza cu ideea de a deveni oameni de afaceri. Know-how-ul este deja asigurat. Training-ul si uneori si angajatii sunt „din partea casei”. Sprijin financiar este asigurat de cele mai multe ori si in perioadele de inceput si in cele de criza economica.

2.    Ne punem in aplicare ideile de afaceri de la domiciliul personal. Exista o sumedenie de idei de afaceri mici si profitabile ce pot fi demarate si administrate cu usurinta de la domiciliul personal si ele reprezinta o superba suma de avantaje pentru cei care doresc sa se mentina mai aproape de familie si sa economiseasca bani mai multi.

3.    Ne putem in aplicare idei de afaceri mici si profitabile si ne pastram locul actual de munca. Incepem cu putin, cu resurse limitate si in timp, se poate sa descoperim ca ne permitem sa dam drumul locului de munca pentru a ne ocupa in exclusivitate de bunul mers al afacerilor.

4.    Ne punem in aplicare ideile de afaceri in varianta online. Puteti sa uitati de afaceri offline cat timp majoritatea consumatorilor se indreapta catre mediul online pentru a-si duce deciziile de achizitionare si plata. Puteti sa va deschideti un magazin de obiecte vestimentare, o mica farmacie, o librarie samd,  la fel de bine si in mediul online. Expertii sunt de parere ca unele afaceri functioneaza la un nivel mai sporit de performanta atunci cand se dezvolta in mediul online si nu doar in cel offline.




Tags: afaceriafaceri miciafaceri onlineafaceri profitabileidei de afaceriidei de afaceri 2011

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]