Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scoala Antreman va ajuta sa deveniti intreprinzatori performanti

de Adela Simonescu 27 Iul. 2011 3951
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Scoala de Studii Intreprenoriale si Manageriale ANTREMAN organizeaza cursuri pentru cei care doresc sa devina intreprinzatori performanti, intreprinzatori calificati si abilitati sa isi dezvolte afacerile pe un model inovativ si original, in pas cu noile cerinte ale lumii afacerilor de astazi. Scoala Antreman coopteaza mentori, nu profesori si acestia isi iau responsabilitatea predarii de cursuri eficiente si pline de probe practice menite sa ii ajute pe studenti sa intre in antreprenoriat in mod corect.

Cursurile vor avea loc in 3 module, pe parcursul a trei semestre, insa numai dupa ce se selecteaza participantii in prealabil. Mai mult, Scoala Antreman organizeaza si un program de consiliere si mentoring pentru cei 200 de participanti pentru a-i pregati pentru infiintarea propriei firme.

Preconizarea reprezentantilor Scolii Antreman este ca la finalizarea acestui curs se vor infiinta cel putin 120 de firme noi.

Misiunea cursurilor organizate de Scoala Antreman este de a reda cursantilor notiuni esentiale de conducere a afacerilor in noul sistem competitional european. De asemenea, mentorii vor delimita clar abordarile care trebuie promovate in afaceri, setul de cunostinte necesare pentru demararea afacerilor si activitatilor manageriale.

Accentul va fi pus pe intreprinderile mici si mijlocii si pe necesarul de abilitati de conducere si dezvoltare a acestora.

Din totalul cursului, o treima va fi alocata pentru practica in firme. Deja mai mult de 80 de firme si-au dat acordul de a colabora cu Scoala Antreman si de a ajuta studentii sa aprofundeze studii de caz, simulari si role playing.

O parte dintre orele de curs vor fi asistate si de traineri din Marea Britanie si se va folosi un sistem derulat in colaborare cu parteneri ai Scolii Antreman de la Cambridge.
Inscrierile pentru participarea la cursurile Scolii Antreman se poate face prin intermediul website-ului www.scoala-antreman.eu in perioada 1-31 iulie 2011.

Preselectia celor 300 de candidati va avea loc in perioada 1-20 august 2011 si se vor lua in considerare urmatoarele elemente:
-    CV
-    Eseul „De ce si cum vreau sa devin intreprinzator?”
-    Chestionar completat online de catre candidati.

Selectia finala a celor 200 de cursanti va avea loc in perioada 1-20 septembrie 2011 pe baza interviului si a testului de inteligenta. Conditiile minime obligatorii sunt ca respectivii candidati sa fie absolventii unei facultati si sa cunoasca limba engleza. 

Conditiile adiacente care vor devansa anumiti candidati de ceilalti vor fi motivatia de a deveni antreprenori, calitatile native si capacitatea de a identifica oportunitati de afaceri potential viabile.

sursa:www.comunicatedepresa.ro



Tags: cursuri scoala antremancursuri intreprinzatoriafaceriantreprenoricursuri afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Antreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business

de Bianca Tila
17 Feb 2023
Suntem in 2023, iar acum modul de lucru s-a schimbat. Multi tineri doresc sa-si schimbe viata sau locul de munca incepand o mica afacere. Viitorul...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]